QR-Patrol – Aplicația pentru Mobil

QR-Patrol

Aplicația pentru Mobil

Adăugați valoare serviciilor de securitate

Simplificați inspecțiile turelor de pază prin tehnologia Cloud și utilizarea Smartphone-urilor

Începeți o tură de Patrulare

Acum puteți începe o nouă tură de patrulare prin simpla apăsare a unui buton. Realizarea turei de patrulare este acum mult mai ușoară, prin utilizarea telefonului smart.

Doar ajungeți în locul specificat, lansați aplicația pentru mobil QR-Patrol și începeți o tură de patrulare. În același moment, o alarmă pentru eveniment este trimisă către aplicația web QR-Patrol rintr-un server Cloud, indicând astfel că o nouă tură de patrulare a fost începută.

Adăugați fișiere MultimediaAdăugați fișiere Multimedia

 

Acum puteți trimite nu doar evenimente, ci aveți și posibilitatea de a comunica cu managementul prin interacțiuni multimedia, cum ar fi:

ü  Mesaje Text;

ü  Imagini capturate în momentul patrulării;

ü  Mesaje Audio.

Toate mesajele includ semnătura de validare pentru a revendica procesele legale și pentru a nu exista nici un fel de ambiguitate pentru activitățile de pază.

Rapoarte de incidente ale agentului de pază

Dacă un agent de pază întâmpină o situație urgentă, acesta poate trimite imediat o alertă SOS către Centrul de Monitorizare, prin simpla apăsare a butonului roșu SOS. Mai mult de atât, el poate alege dintr-o listă predefinită de incidente. Iată câteva exemple: o ușă stricată, chei lipsă, lumini aprinse, ferestre sparte, etc.

Ture de patrulare mai simple, cu ajutorul telefonului smart

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !