QQinfo multiplică puterea Qlik la dimensiuni astronomice

Numărul de variante de analiză la care îl putem construi pentru managementul beneficiar atinge nivele astronomice !

Vă vom explica această afirmație mai târziu, în acest articol.

Un element important legat de plusvaloarea livrată de QQinfo (susținută de platforma Qlik) la implementarea de sisteme BI este construirea unei interfețe dinamice cu obiecte ce își schimbă conținutul în contextul alegerilor  făcute de utilizator.  Cu această abordare, un singur obiect poate conține simultan zeci, sute sau chiar mii de variante de vizualizare pentru care timpul și costul de dezvoltare în interfață ar putea deveni uriaș.

Timpul necesar construirii unui set larg de analize manageriale devine, prin factorii de multiplicare explicați mai jos, mult mai scurt decât timpul necesar pentru explorarea întregului set de analize posibile.

 Libertatea utilizatorului de analize manageriale crește în mod spectaculos, pentru ca de multe ori dispare nevoia de a aștepta până la dezvoltarea unei noi perspective de analiză. Analizele ad hoc pot oferi orice informație dintr-un anumit context de analiză imediat ce am definit modul de analiză dorit.

Aceste seturi de analize sunt practice și pot fi chiar vitale în situațiile în care managementul tău identifică necesitatea unei noi perspective de analiză. Asta pentru că sunt deja pre-rezolvate dinainte de a fi exprimate!

Și este posibil datorită flexibilității dinamice pe care Qlik o deține și a abordării  sistemice și sistematice pe care o oferă doar know-how-ul QQinfo. Abordarea ultra-configurabilă pe care QQinfo o utilizează în mod sistematic micșorează nu numai implementarea și bugetul aferent, dar permite și o întreținere facilă ulterioară a soluțiilor implementate, cu costuri minime și fără a mai necesita cunoștințe avansate de Qlik, în multe dintre situațiile uzuale.

Reutilizarea modulelor de procesare și vizualizare complexe de la QQinfo, cu costuri, practic nule* pentru beneficiar, aduce beneficiile utilizării platformei Qlik mai aproape  de realitate, oferind o perioadă de timp mai scurt de implementare și menține costurile de implementare la un nivel și mai scăzut.

*(facturăm doar pentru aplicarea modelului în contextul beneficiarului și pentru eventualele adaptări necesare)

QQinfo și Qlik vă oferă toate variantele și variabilele, dumneavoastră alegeți doar ceea ce vi se potrivește și aveți nevoie !
Cum am multiplicat puterea Qlik?

Un exemplu pentru un set plauzibil de 10 dimensiuni ne temporale, 7 dimensiuni temporale și 6 mărimi valorice, numărul total posibil ajunge la permutări  de 23 luate câte 2,3,4,5…23, însumate, adică  70 de mii de miliare de miliarde de combinații posibile !

Pentru soluții QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru detalii despre Qlik, vă rugăm accesați următorul link: http://www.qlik.com