“Analizele cu viteza gândului” ale QQinfo sunt disponibile la IMWorld 2015 !

Q&Q Info Consult (pe scurt QQinfo), furnizorul și integratorul de soluții software care împrospătează piața cu o abordare prietenoasă utilizatorului, folosind platformele de BI Qlik™, va participa la Internet & Mobile World 2015.

Evenimentul va avea loc pe 7-8 octombrie la Pavilionul Central al Romexpo. Aici, la standul M17, QQinfo își așteaptă toți clienții și prospecții cu aplicațiile dedicate și generice QQsolutions care au fost dezolvate pentru probleme din viața reală, care nu sunt acoperite prin ERP-urile obișnuite sau cu alte soluții software de business, precum sunt:

  • QQbanking™ – soluție integrativă și extrem de rapidă pentru raportare și analiza multi-bancă și multi-companie a tuturor activităților și extraselor bancare (ale unei companii sau grup de companii).
  • QQcash-flow™ – o unealtă puternică pentru previzionarea (bottom-up!) disponibilului de numerar. Acoperă nu numai conturile obișnuite de creanțe și datorii, ci și pe cele de credite, depozite, garanții în numerar, scrisori de garanție, etc.

De asemenea, amânările de plată, aflate la ordinea zilei în prezent, sunt luate în calcul în așa fel încât predicția creată să fie și mai realistă. Motorul suplimentar de optimizare al plăților le permite managerilor financiari să facă instantaneu un număr mare de plăți printr-o automatizare prioritizată pe mai multe niveluri.

  • QQeasy-dist™ – pentru acoperirea în aval și amonte a integrării canalului de distribuție  cu forme și fluxuri simple și versatile care economisesc timpul pentru consolidarea datelor.
  • QQwork-logger™ – le permite angajaților și managerilor să-și urmărească cel mai important activ al lor: timpii lor de lucru într-un mod simplu, rapid și ușor de utilizat.
  • QQworkload™ – folosind informații fie din QQwork-logger™ fie din orice altă soluție de urmărire a timpilor de lucru (time tacking, time sheet, BPM), aplicația furnizează nu numai informații de valoare în ceea ce privește efortul și eficiența, supra și sub-încărcările, întreruperile și reluările, dar și o mulțime de alte perspective, inclusiv efortul și profitabilitatea activităților de personal grupate după clienți sau după oricare alte dimensiune a afacerii.

Oferă, în plus, și o bună înțelegere a calității efective a proceselor monitorizate și a datelor înregistrate, susținând astfel o adopție sănătoasă a sistemului.

  • QQpromo™ – instrument online pentru gestionarea completă a procesului de pregătire, aprobare, executare și monitorizare a promoțiilor comerciale multi-canal.
  • QQcrm™ – analizele complexe sunt folosite pentru a declanșa interacțiuni orientate către client, modelate după un suport complet pentru planificarea, pregătirea, raportarea și urmărirea interacțiunilor clientului, plus o gamă largă de monitorizare, alertare și de analiză a întregului proces.
  • QQvendor-reporting™ – un instrument inovativ, ușor de utilizat și relevant, care le permite vânzătorilor și importatorilor en-grosișiti multi-brand să aibă un proces eficient, automatizat și controlat de raportare periodică către furnizorii lor.

… și multe alte noutăți și oferte.

Ne vedem la IM World2015 la standul M17!

Sempre fi,
QQteam