Qlik Alerting™

Qlik Alerting™ este un produs de alertare inteligentă, cu valoare adăugată pentru Qlik Sense™, oferind alerte sofisticate, bazate pe date, care ajută utilizatorii să-și monitorizeze și să-și gestioneze activitatea de business într-un mod proactiv.

Cu Qlik Alerting™, organizațiile pot asigura managementul excepțiilor și creșterea valorii analitice prin notificarea utilizatorilor despre problemele potențiale, oferind imediat analize suplimentare și sugerând acțiuni bazate pe înțelegere aprofundată.

  • Crează alerte sofisticate și inteligente
    Experimentează calcule statistice avansate care observă cu ușurință valorile extreme și anomaliile, creează comparații și logică complexă de alertă și multe altele.
  • Alertare centralizată și individuală
    Suportă atât avertizarea prin tragere, cât și prin împingere, permițând utilizatorilor și organizațiilor să transmită informații către grupuri mari de utilizatori.
  • Potențează adoptarea analizelor Qlik Sense™ și a acțiunilor bazate pe date
    Crește valoarea investițiilor dvs. în analiză, notificând utilizatorii și managerii atunci când apar probleme potențiale, permițându-le să le gestioneze ca excepții.

Acest nou produs complementar Qlik Sense™ este licențiat pe bază de abonament per site, pentru implementări pe platforma Windows Server.

Pentru mai multe informații despre Qlik Alerting™, accesați următorul link:
https://www.qlik.com/us/products/qlik-alerting

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !