Qlik™ achiziționează Kyndi

Qlik™ achiziționează Kyndi 
pentru a avansa rezultatele de business bazate pe inteligență artificială (AI)

Achiziția consolidează capacitatea Qlik™ de a oferi răspunsuri cuprinzătoare din date structurate și nestructurate.

Qlik™ a anunțat achiziționarea unei proprietăți intelectuale esențiale (brevete și tehnologie) de la Kyndi, un inovator în domeniul procesării limbajului natural, al căutării și al inteligenței artificiale generative. Această achiziție va sprijini o abordare transformatoare a modului în care organizațiile interpretează și procesează datele nestructurate. Directorul executiv al Kyndi și experți de top în inteligență artificială se vor alătura Qlik™ ca parte a achiziției. Această mutare înseamnă un progres substanțial în viziunea Qlik™ de a oferi răspunsuri precise și bogate în context la întrebări complexe de business. Achiziția valorifică combinația dintre măiestria Qlik™ Cloud în domeniul datelor structurate și tehnologiile de pionierat în domeniul datelor nestructurate ale Kyndi, consolidând poziția Qlik™ ca lider de piață transformator în ceea ce privește modul în care organizațiile utilizează datele.

Prin adoptarea expertizei și a tehnologiei brevetate de la Kyndi, Qlik™ face un pas înainte în deblocarea unor informații valoroase din rezervoarele tot mai mari de date nestructurate ale clienților, integrând aceste informații în mod transparent cu analiza datelor structurate. Această mutare nu numai că continuă palmaresul extins al Qlik™ în ceea ce privește leadership-ul în domeniul inteligenței artificiale (AI), dar subliniază și angajamentul său de a oferi soluții cuprinzătoare, la nivelul întregii întreprinderi, care răspund nevoii critice de analiză aprofundată a tuturor formelor de date.

Abordând provocările motoarelor de răspuns actuale, expertiza Kyndi permite Qlik™ să ofere soluții inovatoare pentru gestionarea și curatoria răspunsurilor, deblocând noi cazuri de utilizare pentru luarea deciziilor dintr-un spectru vast de surse de date. Acest lucru le permite utilizatorilor să beneficieze de informații cuprinzătoare și de calitate garantată, stabilind un nou punct de referință în peisajul analizei datelor.

James Fisher, directorul de strategie al Qlik™, a declarat: „Achiziția activelor Kyndi reprezintă un pas important în viziunea Qlik™ privind inteligența artificială, susținând capacitatea noastră de a oferi răspunsuri bogate și de încredere la întrebări de afaceri complexe. Aceasta ne consolidează poziția de lider consacrat în domeniul inteligenței artificiale (AI), asigurând că procesarea inovatoare a datelor nestructurate de la Kyndi, combinată cu puternica noastră analiză structurată, va debloca informații mai bogate și mai ușor de aplicat pentru clienții noștri.”

Ryan Welsh, fondator și CEO al Kyndi, a declarat: „Sunt încântat să mă alătur echipei Qlik™. Qlik™ este perfect poziționată pentru a îndeplini promisiunea inteligenței artificiale generative. Avem o oportunitate unică de a îmbunătăți modul în care informațiile bazate pe AI creează valoare pentru clienți. Introducerea inovațiilor noastre în tehnologia Qlik™ va permite îmbinarea datelor structurate și nestructurate, permițând astfel utilizatorilor să beneficieze de perspective mai profunde și de decizii mai informate într-o gamă largă de scenarii de afaceri.”

Nathan Hoover, Innovations Supervisor la UPS, a declarat: „Evoluția portofoliului de inteligență artificială al Qlik™ demonstrează potențialul remarcabil al colaborării continue. Dedicarea Qlik™ de a impulsiona inovația în domeniul inteligenței artificiale (AI) se aliniază cu angajamentul UPS de a valorifica tehnologia de ultimă oră pentru transformarea afacerilor. Viitorul pare promițător”.

Această achiziție se adresează direct volumului de date nestructurate în creștere rapidă din lume. Încorporarea de către Qlik™ a tehnologiei Kyndi în soluțiile sale cloud îmbogățește inteligența decizională prin furnizarea de răspunsuri mai cuprinzătoare, cu un context și o relevanță sporite. Acest progres consolidează gestionarea și conservarea datelor de întreprindere, favorizând încrederea și coerența în cadrul organizațiilor, menținând în același timp standarde stricte de guvernanță și securitate.

Mike Leone, analist principal la Enterprise Strategy Group, a comentat: „Achiziționarea de către Qlik™ a activelor Kyndi este o mișcare semnificativă care consolidează acreditările și viziunea deja consacrate ale Qlik™ în domeniul inteligenței decizionale. Recunoscând importanța critică de a permite analiza combinată a datelor structurate și nestructurate, Qlik™ s-a poziționat în fruntea analizelor inovatoare. Anticipând creșterea bruscă a analizei datelor nestructurate, acest lucru va permite clienților Qlik™ să obțină informații mai bune care să îmbunătățească procesul decizional în diverse industrii.”

Această achiziție pune bazele unor viitoare anunțuri de produse inovatoare, care vor fi dezvăluite la Qlik™ Connect din Orlando, Florida, în perioada 3-5 iunie 2024. Ea subliniază poziția de lider a Qlik™ în domeniul inteligenței artificiale generative, extinzându-i capacitățile și prezența pe piață.

Sursă articol: https://www.qlik.com/us/news/company/press-room/press-releases/qlik-acquires-kyndi-to-advance-ai-driven-business-outcomes.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !