Faceți cunoștință cu noul Qlik™

Prezentarea noului brand și a noului site web Qlik™

Integrarea datelor | Calitatea datelor | Analiză  AI și ML

Provocarea cu care se confruntă fiecare organizație este găsirea și deblocarea potențialului pe care îl oferă datele lor. Ascensiunea inteligenței artificiale și alte inovații au schimbat dramatic peisajul datelor, oferind organizațiilor oportunități care nu au fost niciodată posibile până acum.

Și, la fel ca în ultimii 30 de ani, Qlik™ este pregătit să vă ajute să navigați prin complexitatea mediilor de date din cadrul organizației și să maximizați potențialul datelor. Astăzi, Qlik™ ne dezvăluie următorul pas în această călătorie: noul brand și noul site web Qlik™.

Ca urmare a achiziției Talend în 2023, Qlik™ introduce noul său brand, care reprezintă portofoliul extins de produse în domeniul integrării datelor, calității datelor, analizei și AI/ machine learning. Această nouă înfățișare se va extinde la fiecare punct de contact, de la logo-ul Qlik™ la prezența digitală și până la interacțiunile cu clienții. Aceasta include un Qlik.com reimaginat pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință produsele și resursele de care aveți nevoie de la Qlik™ și Talend.

Această transformare este mai mult decât aspectul Qlik™. Este vorba de angajamentul de a oferi soluții intuitive și accesibile care permit fiecărei organizații să valorifice datele pentru rezultate strategice de afaceri.

Vă invităm să aflați mai multe despre acest nou capitol interesant pe blogul Qlik™ și în acest articol din TechCrunch.
Pentru mai multe informații despre acest subiect, faceți clic aici: Revealing The New Qlik™ Brand.
Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați noul website: qlik.com.

Rulează videoul

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !