Noutăți în Qlik Sense™ SaaS – final de iunie, început de iulie, 2022

Îmbunătățiri ale catalogului în Qlik Sense SaaS

Catalogul Qlik Sense SaaS poate include acum date care sunt stocate în baze de date relaționale precum Oracle, SQL Server și Snowflake, crescând reutilizarea datelor, vizibilitatea și guvernanță, extinzând în același timp tipurile de conținut pe care inginerii de date și administratorii de date le pot gestiona și distribui. De asemenea, simplifică utilizarea datelor, deoarece consumatorii de date nu mai trebuie să configureze conexiuni de date, deoarece pot căuta pur și simplu datele de care au nevoie în catalog.

Pentru o scurtă prezentare, vizionați clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Simplificarea scrierii în Qlik Sense SaaS

Noua scriere simplificată a început să fie disponibilă în Qlik Cloud Platform / Qlik Sense SaaS începând cu 5 iulie 2022. Această experiență face crearea rapidă a machetelor și vizualizărilor și mai ușoară cu o nouă interfață all-in one. Acesta va oferi următoarele beneficii utilizatorilor Qlik Sense SaaS noi și existenți:

  • Layout accelerat și crearea de diagrame
  • Filtrare simplificată, oferind acces ușor la proprietățile utilizate frecvent
  • Acces mai rapid la tabelele și câmpurile de date

Începând cu 5 iulie 2022, administratorii aplicației Qlik™ vor avea opțiunea de a „activa” crearea simplificată pentru toți utilizatorii lor, după ce s-au familiarizat cu noua capacitate, urmând ca, pe data de 09 august 2022, să aibă loc activarea globală a acestei opțiuni pentru toți utilizatorii Qlik Sense SaaS.

Mai jos, puteți urmări un tutorial despre scrierea simplificată în Qlik Sense SaaS.

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm accesați acest site: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !