Noii Conectori Qlik™ pentru Amazon Bedrock

Noii Conectori Qlik™ pentru Amazon Bedrock

Săptămâna aceasta Qlik™ a adăugat noi conectori generativi AI în timp real pentru Amazon Bedrock la Qlik™ Analytics, precum și noi blocuri de conectori Amazon Bedrock pentru App Automation. Cu ajutorul AI generativ, organizațiile pot lărgi perspectivele și contextul, adăugând în același timp o varietate de capabilități noi și interesante direct în aplicațiile de analiză, scripturile de încărcare și prin intermediul automatizărilor de aplicații. Conectorul de analiză construiește întrebări, iar motorul asociativ unic de la Qlik™ transmite doar datele relevante legate de aceste selecții, în timp real, permițând utilizatorilor să obțină răspunsuri relevante din punct de vedere contextual, minimizând în același timp costurile și complexitatea. Conectorii de automatizare oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a trimite întrebări și de a primi răspunsuri și seturi.

Pentru o scurtă prezentare, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Amazon Bedrock este numele serviciului Amazon care oferă un API unic pentru a accesa modelele de bază furnizate de companii precum AI21, Amazon Titan, Anthropic și Cohere, din care puteți construi inteligența artificială generativă în aplicațiile dvs. Qlik™ fără a scrie niciun cod.

Pentru o demonstrație rapidă, folosind Anthropic, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !