Întrebări frecvente despre Qlik Application Automation

Qlik™ Application Automation

Această pagină oferă răspunsuri la întrebările frecvente despre Qlik™ Application Automation.

1. Ce este Qlik™ Application Automation?

Qlik™ Application Automation vă ajută să creați cu ușurință fluxuri de lucru care eficientizează și optimizează datele și procesele de analiză. Abordarea sa vizuală fără cod le permite atât utilizatorilor de afaceri, cât și utilizatorilor IT să adune rapid fluxuri automatizate care se întind în aplicațiile SaaS de top pentru a declanșa alerte, a invoca cele mai recente procese și a îmbunătăți colaborarea. Ca urmare, petreceți mai puțin timp programând sarcini repetitive de back-office și conduceți mai multe informații și acțiuni convingătoare.

2. Cui îi este destinat și de ce ai nevoie de el?

Qlik™ Application Automation poate fi utilizat de către dezvoltatorii de aplicații analitice, inginerii de date și integratorii de sisteme pentru a automatiza multe dintre sarcinile de administrare și dezvoltare de zi cu zi.

3. Care sunt exemplele cazurilor când se utilizează?

Qlik™ Application Automation poate fi folosit după cum urmează:

  • Acțiuni dinamice – Forțează acțiuni în acest moment prin crearea de fluxuri care emit alerte, declanșează activități și apelează procesele cele mai recente în întreaga companie. De exemplu, livrarea automată a unui instantaneu de analiză prin Slack sau MS Teams ca răspuns la o schimbare a afacerii.
  • Integrarea proceselor de business – Integrează aplicații SaaS în întreaga companie pentru a crea procese de afaceri eficiente. Exemplele includ pornirea/ oprirea zilei zero, fluxurile de date de comerț electronic și integrarea chatbot-ului AI.
  • Operațiuni de analiză – Creează o serie întreagă de fluxuri care pot elimina sarcinile frecvente și repetitive de administrare a chiriașilor. De exemplu, realizează copii de rezervă a aplicațiilor de analiză într-un program săptămânal sau furnizează aplicații utilizate în mod obișnuit în spații dedicate atunci când se integrează noi departamente.
  • Operațiuni de dezvoltare a analizelor – Automatizează procesul de dezvoltarea a operațiunilor și creează lanțuri de sarcini care răspund la evenimente, păstrează aplicațiile actuale cu date și comunică automat starea. Alternativ, creează automatizări care efectuează eficient un lot de lucru, cum ar fi aplicarea de noi măsuri sau adăugarea de noi etichete la o colecție de aplicații.

4. Care sunt caracteristicile definitorii?

Qlik™ Application Automation include:

  • Dezvoltare fără cod – Generatorul de automatizare foarte vizual vă ajută să asamblați rapid blocuri pentru a crea fluxuri de lucru sofisticate. Abordarea sa prin glisare și plasare este suficient de simplă pentru utilizatorii de afaceri, oferind, de asemenea, funcții avansate, cum ar fi condiții, bucle, liste și dispozitive de gestionare a erorilor pentru utilizatorii tehnici.
  • Conectivitate SaaS extinsă – Conectare rapidă la aplicații SaaS de vârf, cum ar fi Salesforce, Slack, Microsoft Teams și multe altele. Funcționalitatea aplicației apare ca blocuri discrete care încapsulează și simplifică complexitatea API-urilor de nivel scăzut.
  • Integrare nativă cu Qlik™ Cloud – Construiește rapid fluxuri din Qlik™ Cloud care folosesc API-urile puternice ale Qlik™, pentru a vă automatiza analizele dezvoltării operațiunilor și procesele de integrare. Operaționalizează administrarea chiriașilor, eficientizează dezvoltarea aplicațiilor, răspunde inteligent la evenimente și îmbunătățește procesele de colaborare.
  • Triggers dinamice – Invocă automatizarea dintr-o varietate de mecanisme pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii. Pornește automatizări ad-hoc, programează fluxuri la anumite ore, utilizează de webhook-uri pentru a răspunde la anumite apeluri API sau declanșează fluxuri de la evenimentele aplicației.
  • Administrare centrală și durată de rulare robustă – Automatizările sunt catalogate centralizat, gestionate și monitorizate dintr-un singur loc pentru a maximiza productivitatea utilizatorilor.

5. Care dintre conectorii SaaS sunt disponibili la GA?

Următorii 31 de conectori vor fi disponibili:

6. Necesită Qlik™ Application Automation drepturi speciale de utilizator?

În prezent, nu sunt necesare drepturi speciale de utilizator pentru a crea sau rula automatizări pentru abonații Qlik Sense™ Enterprise SaaS.

7. Este Qlik™ Application Automation disponibilă pentru abonații Qlik Sense Business?

Nu. În prezent, trebuie să aveți un abonament Qlik Sense™ Enterprise SaaS pentru a utiliza Qlik™ Application Automation.

8. Poate fi Qlik™ Application Automation utilizată cu Qlik Sense™ sau QlikView™ gestionat de client?

Nu. Qlik™ Application Automation este o soluție exclusiv SaaS. Este disponibilă de pe Qlik™ Cloud cu un abonament Qlik Sense™ Enterprise SaaS.

9. Cât costă Qlik™ Application Automation cost și care este modelul de licențiere?

Fiecare chiriaș Qlik Sense™ Enterprise SaaS include o alocare de automatizări care pot fi utilizate fără costuri suplimentare. Cu toate acestea, clienții vor suporta taxe de utilizare dacă depășesc alocarea lunară a 5000 de rulări pe chiriaș. Pachete suplimentare de rulare de automatizare sunt disponibile pentru cumpărare. Vă rugăm să contactați managerul de cont pentru mai multe detalii.

10. Vor înceta automatizările să funcționeze, dacă depășesc alocarea de utilizare?

Nu. În prezent, automatizările vor continua să ruleze dacă depășiți alocarea curentă, cu toate acestea depășirile se înregistrează.

11. Vor înceta automatizările să funcționeze dacă depășesc limita de concurență?

Nu. Automatizările sunt puse în coadă până când sarcinile sunt finalizate și resursele sunt eliberate pentru a rula.

12. Pe cine pot contacta pentru mai multe informații?

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresă de e-mail office@qqinfo.ro.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm accesați acest site: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !