Înlocuiți echipamentul de protecție cu un sistem online de monitorizare a turelor de patrulare

Daca aveți o firmă de securitate (sau lucrați în domeniu), înseamnă că știți deja câtă muncă implică acest lucru: configurare, gestionare continuă și sprijin, monitorizarea echipamentelor, prevenirea deteriorării acestora, a pierderilor, direcționarea agenților de pază și organizarea programelor acestora, realizarea rapoartelor și multe altele.

Monitorizarea echipamentelor este un aspect foarte important, deoarece de acest lucru depinde buna funcționare a activității agenților și totodată siguranța acestora! Echipamente de lucru cu defecte sau care nu funcționează corespunzător pot pune viața unui agent de securitate în pericol, în cazul în care se întâmplă ceva rau, iar acesta nu se poate baza pe ele.

Globalizarea internetului afectează piața securității și patrulării

În zilele noastre nu mai folosim Internetul doar pentru entertainment (pentru ascultat muzică, vizionat filme sau pentru jocuri), ci îl folosim în aproape tot ce facem: cumpărături, găsirea de noi prieteni, învățarea de lucruri noi sau chiar găsirea unui job.

La sfârșitul zilei, putem fi siguri că Internetul este cea mai globală și rapidă sursă de informare.

Cu toate acestea, această răspândire globală a afectat partea economică a afacerilor la nivel mondial într-un mod crucial.

Toate industriile au profitat (și profită în continuare) de puterea de comunicare instantanee, de acces și livrare a informațiilor, îmbunătățindu-și astfel statutul și oferind servicii consolidate clienților.

Nici domeniul securității nu a fost o excepție. Domenii de securitate, cum ar fi sistemele CCTV, Sistemele de Securitate Electronice și Sistemele de Monitorizare a Turelor de Patrulare și-au modificat și ele modalitățile de lucru, prin încorporarea inovațiilor de pe Internet și prin creșterea productivității și a vânzărilor.

Ce include un echipament al unui agent de securitate

Globalizarea Internetului a adus schimbări majore în modul în care companiile de securitate își administrează activele și clienții sunt informați în legătură cu nivelul lor de siguranță.

Până acum, agenții de pază își executau sarcinile zilnice prin utilizarea unei game variate de echipamente necesare pentru a se proteja, pentru a păstra notițe despre turele de patrulare și, în același timp, pentru a distrage orice amenințare.

Iată o scurtă listă cu echipamentele pe care un agent de patrulare ar trebui să le dețină:

De ce aveți nevoie de un sistem de monitorizare a turelor de patrulare?

Din fericire, toate îmbunătățirile la nivel tehnologic au făcut ca cele mai multe din echipamentele menționate să nu mai fie necesare.

În mod specific, în această piață, soft-urile de supraveghere a turelor de patrulare și aplicațiile mobile au schimbat modul de funcționare al companiilor de securitate.

Companiile de securitate pot realiza ture de patrulare și patrule mobile online, în timp ce angajații pot comunica în timp real cu cei de la sediu și orice bun poate fi gestionat de la distanță, din orice colț al lumii.

Aplicația Mobilă QR-Patrol și cloud

QR-Patrol este un software conceput pentru a se potrivi cu companiile și nevoile zilnice ale agenților de pază, prin minimizarea timpului de lucru și eliminarea documentelor.

QR-Patrol este un sistem online de supraveghere în timp real a turelor de patrulare, bazat pe utilizarea NFC-urilor și a QR-codurilor. Personalul (agenții de pază, ofițerii, etc.) scanează etichetele active amplaste în diverse locații, iar Centrul de Monitorizare poate fi imediat informat în legatură cu incidente și alerte apărute.

Utilizați un sistem online de monitorizare a turelor de patrulare pentru a înlocui echipamentul de protecție

Luând în considerare rutina zilnica a unui agent de pază, QR-Patrol este un punct de interes foarte important: asta pentru că agentul nu mai are nevoie de jumătate din echipamentul necesar pentru fiecare tură de patrulare.

Simpla utilizare a aplicației mobile QR-Patrol înlocuiește multe dintre elementele unui echipament de bază de securitate:

  • Lanterna nu mai este necesară, deoarece smartphone-ul vine cu ea preinstalată (chiar dacă unul dintre ele nu are, poate fi oricând descarcată gratuit de pe Google Play sau AppStore);

  • De asemenea, nu mai aveți nevoie de o cameră digitală. O cameră foto face parte din orice smartphone și aplicația mobilă QR-Patrol utilizează funcționalitatea camerei pentru a capta incidente, vehicule, persoane sau orice alt eveniment;

  • Nici carnetelul si pixul nu mai sunt necesare – QR-Patrol vă permite să țineți notite electronice sau să trimiteți note în timp real centrului de monitorizare;

  • Nu în ultimul rând, datorită aplicatiei QR-PTT de supraveghere a pazei, agenții de pază care lucrează singuri (Lone Workers) nu vor mai avea nevoie de stații Walkie-Talkie, deoarece dispozitivul le permite acestora să comunice instant prin aplicația Push To Talk.