Gold Award pentru QR-Patrol la Security & Fire Awards 2021

Terracom este câștigătorul GOLD în cadrul ceremoniei Premiilor Security & Fire 2021, care a avut loc marți, 2 noiembrie 2021 la Hotelul Radisson Blu Park din Atena și a obținut un Premiu GOLD pentru QR-Patrol în „2.3.1. secțiunea Sisteme de securitate”.

Într-un an de pandemie, evenimentul este unul dintre cele mai importante din domeniul securității fizice, iar premiile specifice reprezintă un punct de interes unic în ceea ce privește nivelul de securitate și control al dotărilor, spațiilor și mass-media.

 Într-un eveniment extrem de interesant, directorii de afaceri și-au primit premiile, s-au fotografiat cu asociații și membrii comitetului de evaluare a nominalizărilor, au vorbit în fața camerei despre obiectivele lor de afaceri și au intrat în discuții și relații între ei, urmând strict siguranța sănătății COVID-19. protocol.

Premiile Security & Fire 2021 au inclus 4 premii de top pentru companiile care au primit cel mai mare scor general f la diferite categorii, dovedind munca lor multidimensională și investiția lor în menținerea performanței înalte în produsele și serviciile de securitate fizică.

Scopul de bază al Premiilor Security & Fire 2021, organizat din nou de compania BOUSISIAS, este identificarea companiilor, organizațiilor și furnizorilor de servicii și soluții relevante astfel încât să se realizeze un management eficient al securității, controlului și protecției împotriva incendiilor a instalațiilor acestora.

Pentru detalii despre QR Patrol, vă rugăm accesați pagina: QR-Patrol – QQinfo