Filtre Webhook, subscripții multi-sheet și altele!

Filtre Webhook, subscripții multi-sheet și altele!

Qlik™ a permis tuturor utilizatorilor Qlik™ Application Automation posibilitatea de a declanșa fluxuri de lucru prin intermediul webhook-urilor Qlik™ Cloud Services cu un nivel mai fin de control. În plus, există un nou conector pentru Microsoft SharePoint, care oferă o altă opțiune de stocare în cloud pentru integrarea fluxului de lucru și gestionarea fișierelor.

Cu raportarea Qlik™ self-service prin abonament, puteți programa livrarea documentelor cu cele mai importante informații direct în căsuța dvs. de e-mail – acum cu posibilitatea de a adăuga mai multe foi la abonament.

În Qlik Sense™ Mobile a fost adăugată capacitatea de flip-chart la tabele, permițând o mai bună vizibilitate a datelor de bază. Utilizatorii pot vedea valorile precise ale fiecărei porțiuni din diagramă – tabelul este optimizat pentru performanță – se încarcă datele super rapid cu derulare infinită.

  • Webhook-uri pentru TOȚI utilizatorii din Qlik™ Application Automation și Qlik™ Cloud Services Webhook Filters
  • Abonamente cu mai multe foi
  • Conector Sharepoint în Qlik™ Application Automation
  • Treceți de la diagramă la tabel – Qlik Sense™ Mobile

    Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!
Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm accesați acest site: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !