Extensia Write-Back de la Inphinity pentru Conceptul Qlik Sense™

Dacă lucrați cu Qlik™, cunoașteți deja partea de vizualizare a datelor, puteți aduce date din diferite baze de date, cum ar fi SQL, Snowflake și așa mai departe, dar ce ați face dacă ați putea modifica și introduce date direct din tabloul de bord sau dacă toți utilizatorii dvs. ar putea face acest lucru?

Ei bine, practic, asta este ceea ce poate face Inphinity Forms.
Puteți să vă centralizați munca în interfața Qlik™ și să introduceți date scriindu-le înapoi în diferite baze de date și, odată ce ați configurat acest lucru, puteți aduce datele înapoi folosind Qlik™.
Toți utilizatorii dvs. pot centraliza activitatea în tabloul de bord Qlik™, pot salva rezultatele în baza de date iar modificările se văd aproape în timp real. Aveți controlul asupra întregii activități și astfel veți ști cine ce și când a schimbat.

Așadar, acesta este procesul de introducere a datelor și de aducere a acestora în partea de vizualizare, iar în videoclipul de mai jos, veți putea urmări cum funcționează o extensie write-back și cum poate schimba modul în care lucrați cu Qlik™.

Rulează videoul

Pentru informații despre Inphinity Forms, vizitați pagina: Inphinity Forms.
Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !