Educație despre Date & Analiză

Educație despre Date și Analiză

Probabil că ați auzit expresia „datele sunt noul petrol”, ceea ce înseamnă că descoperirea, analiza și vânzarea la licitație a datelor dvs. este o modalitate rapidă de a vă îndrepta afacerea pe calea profitabilității. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să găsești pur și simplu petrol. Aveți nevoie de instrumentele potrivite pentru a identifica unde se află, pentru a detalia și a extrage, precum și pentru a-l procesa și rafina în ceva util.

Același lucru este valabil, cel puțin din punct de vedere fundamental, pentru date. Pentru multe organizații, acestea nu sunt cel mai ușor de găsit, darămite de analizat și de acționat.

Suntem încântați să vă prezentăm câteva informații importante despre date, cum ar fi: de ce aveți nevoie de ele, unde le găsiți, cum să le înțelegeți și, mai ales, cum să le folosiți pentru a aduce beneficii organizației dumneavoastră. Datele pot oferi o poveste despre performanțele trecute, dar pot, de asemenea, să prevadă performanțele și rezultatele viitoare, dacă există instrumentele potrivite. Vă vom arăta cum să vă găsiți și să vă rafinați „petrolul” pentru a alimenta afacerea în viitor.

În acest articol, vom prezenta o serie de nouă videoclipuri educaționale despre date și analiză. Fiecare videoclip vă prezintă subiectele cu care se confruntă majoritatea organizațiilor atunci când se gândesc să devină o afacere bazată pe date.

Această serie își propune să vă ofere o mai bună înțelegere a considerațiilor pe care trebuie să le aveți în călătoria către maturitatea datelor – de la unde și cum să începeți, la implementarea celor mai bune practici și multe altele, fiecare videoclip vă va prezenta elementele de bază ale datelor.

Introducere în date și analize pentru directori

De unde începeți dacă sunteți o organizație care dorește să își îmbunătățească capacitatea de date și analiză?

Acest videoclip răspunde la această întrebare și vă oferă mai multe informații despre date și analiză. Videoclipul este un curs de date și analiză, care le oferă spectatorilor o înțelegere a elementelor de bază și a principiilor fundamentale necesare în călătoria lor spre a deveni o întreprindere inteligentă.

Rulează videoul
De ce sunt datele și analizele un imperativ al industriei

Datele prezentate în clipul video de mai jos arată o creștere de aproape 40% a investițiilor în analiză de la începutul pandemiei. Dar de ce sunt datele și analizele un vector important pentru recuperarea după COVID-19?

Rulează videoul
Învățarea limbajului

Cum pot organizațiile să utilizeze cât mai bine datele și analizele pentru a lua decizii în cunoștință de cauză?

Acest clip video vă prezintă cei cinci pași pe care companiile trebuie să îi ia în considerare atunci când doresc să valorifice datele și analizele pentru a lua decizii inteligente.

Rulează videoul
Cele mai bune practici de date și analiză

Pe măsură ce tot mai multe organizații devin factori de decizie axați pe date, au început să apară unele bune practici.

În acest clip video sunt prezentate cele șase cele mai bune practici pe care organizațiile le pot implementa în călătoria lor spre a deveni întreprinderi inteligente.

Rulează videoul
Strategii relevante de date și analize

În cadrul organizațiilor se vorbește mult despre implementarea unei strategii de date și analiză. Dar ce este aceasta și cum pot organizațiile să o facă relevantă pentru nevoile lor unice?

În acest clip video sunt prezentate elementele de bază ale unei strategii de date și analiză și cum să adoptați una potrivită pentru organizația dumneavoastră.

Rulează videoul
Guvernarea datelor

Nu este niciun secret că datele sunt un bun valoros… dar își pot pierde valoarea dacă nu sunt gestionate corespunzător. Introducerea guvernanței datelor este esențială pentru a păstra datele în siguranță și, mai ales, productive.

Acest clip video vă prezintă ce este guvernanța datelor, importanța acesteia și cum poate fi implementată și gestionată o strategie durabilă de guvernanță a datelor.

Rulează videoul
Platforme moderne de date

În ultimii doi ani au fost generate mai multe date decât în întreaga istorie a omenirii. Dar cum pot întreprinderile să valorifice puterea bogăției de date pe care o au la dispoziție?

În acest clip video puteți vedea diferitele tipuri de date, cum să le gestionați și care sunt avantajele platformelor de date moderne.

Rulează videoul
Construirea unei culturi bazate pe date

Cel mai mare obstacol care împiedică întreprinderile să creeze valoare prin investiții în analiză și inteligență artificială este absența unei culturi bazate pe date. Dar ce este o cultură bazată pe date și cum poate fi încurajată?

Acest clip video subliniază ce face ca o cultură orientată spre date să fie atât de valoroasă pentru o afacere și cum să începi una de la zero.

Rulează videoul
Etapele următoare

Acest ultim clip video prezintă următorii pași ideali pe care trebuie să îi parcurgeți în călătoria spre a deveni o afacere bazată pe date, de la evaluarea maturității datelor, la înțelegerea și alinierea strategiei de date cu strategia de afaceri și multe altele.

Rulează videoul

Sursa de preluare a articolului: https://decisioninc.com.au/

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !