Connector Factory – Versiuni din septembrie 2023

Versiuni din septembrie 2023

În luna septembrie, Connector Factory a lansat mai multe capacități de integrare Qlik™ Cloud Analytics și unii conectori îmbunătățiți Qlik™ Application Automation.

Qlik™ Cloud Analytics
Noul conector ODBC generic

Qlik™ Cloud Analytics poate accesa acum orice depozit de date care utilizează drivere ODBC standard.  Cu ajutorul gateway-ului Direct Access, aplicațiile dvs. pot utiliza acum mult mai multe depozite de date în cloud sau la fața locului. Acest lucru se adaugă la numeroasele surse de date și conectori de servicii web care sunt deja disponibile pentru Qlik™ Cloud Analytics.  Pur și simplu selectați „ODBC (via Direct Access gateway)” din lista de conectori din dialogurile Qlik Sense™ Add data connection sau Data load editor pentru a începe adăugarea unui nou conector.

Detalii despre acest conector pot fi găsite aici.

Qlik™ Application Automation
Acceptat de Qlik™ Cloud Government

Următorii conectori pot rula acum în plus în Qlik™ Cloud Government, care este o ediție a Qlik™ Cloud concepută pentru agențiile guvernamentale care au nevoie de protocoale de securitate suplimentare:

  • Conectorul Databricks
  • Conectorul API Key


Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !