Connector Factory – Versiuni din mai 2023

Versiuni din mai 2023

Connector Factory este strategia Qlik™ de extindere continuă a accesului și furnizării de date de la sute de aplicații SaaS și surse de date pentru a alimenta nevoile de analiză în cloud și de integrare a datelor în continuă evoluție ale întreprinderilor. În ultimele câteva săptămâni, Connector Factory a lansat următorii conectori Qlik™ Cloud Analytics și Qlik™ Application Automation.

Qlik™ Cloud Analytics: Google Analytics 4

Qlik™ a adăugat un nou conector la Qlik Sense™ Client-Managed numit Google Analytics 4, care utilizează noile API-uri Google. Această ultimă versiune a serviciului Google Analytic este un instrument de măsurare mai flexibil, care poate colecta date bazate pe evenimente de la multe tipuri diferite de site-uri web și aplicații. Rețineți că actualul conector Qlik™ Google Analytics va continua să fie susținut până când Google va retrage vechiul serviciu analitic în cursul acestui an.

Qlik™ Application Automation: ServiceNow

ServiceNow este o soluție bazată pe cloud care oferă asistență tehnică de management, cum ar fi managementul serviciilor IT, pentru operațiunile IT ale marilor corporații. Qlik™ Application Automation oferă deja un conector ServiceNow, dar acum acest conector este disponibil și în cadrul Qlik™ Cloud GovernmentQlik™ Cloud Government este o ediție ușor diferită a Qlik™ Cloud care este disponibilă doar pentru sectorul public din SUA, datorită protocoalelor de securitate necesare.

Pentru mai multe detalii despre Connector Factory, vizitați pagina: https://qqinfo.ro/anunt-privind-introducerea-connector-factory.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !