Qlik Answers™

Conținutul paginii

Prezentare Qlik Answers™

Rulează videoul

La Qlik™, întotdeauna a existat preocuparea pentru fundamentarea deciziilor prin date structurate și analize. Cu toate acestea, există un potențial vast și neexploatat de a face același lucru din conținutul nestructurat. Oamenii care se bazează pe informații din surse nestructurate, cum ar fi depozitele de documente, bibliotecile de cunoștințe sau sistemele operaționale, adesea nu pot găsi ceea ce au nevoie și operează fără cunoștințele și resursele potrivite – ceea ce duce la decizii și rezultate slabe.

Timp de decenii, organizațiile s-au bazat pe căutarea tradițională pentru a furniza informații, însă această abordare a eșuat în mare măsură. Căutarea oferă doar o listă de rezultate posibile, nu un răspuns real, necesitând ca utilizatorii să investigheze manual și să adune informațiile de care au nevoie. Instrumentele de căutare încorporate oferă conținut doar dintr-o singură sursă și, adesea, oamenii nici nu știu de unde să caute pentru a începe. Rezultatul a fost un mare decalaj între ceea ce este disponibil și ceea ce este utilizat în mod corespunzător.   Dar, odată cu apariția inteligenței artificiale generative, există acum o cale mai bună.

Dar odată cu apariția inteligenței artificiale generative, există acum o modalitate mai bună.  Qlik Answers™ este un nou asistent de cunoștințe plug-and-play, alimentat cu AI generativ, care utilizează RAG (retrieval augmented generation) de ultimă generație pentru a oferi utilizatorilor de afaceri răspunsuri personalizate, relevante din punct de vedere contextual la întrebări din date nestructurate.  Pur și simplu îi puneți o întrebare și primiți un răspuns – este atât de simplu.  Răspunsurile sunt fiabile și coerente, iar datorită explicabilității complete, veți ști întotdeauna de unde provin lucrurile și veți avea acces la sursele respective – asigurând coerență, încredere și transparență.  Iar răspunsurile provin dintr-o varietate de artefacte de conținut, selectate cu grijă în baze de cunoștințe specifice domeniului.  

Pentru o scurtă prezentare a Qlik Answers™, vă invităm să urmăriți materialul video de mai jos!

Rulează videoul

Qlik Answers™ este un nou asistent de cunoștințe bazat pe inteligență artificială generativă, plug-and-play, care folosește tehnologia de ultimă generație RAG (retrieval augmented generation) pentru a oferi oamenilor de afaceri răspunsuri personalizate, relevante din punct de vedere contextual la întrebări din date nestructurate.

Doar puneți o întrebare și primiți un răspuns – atât de simplu este. Răspunsurile sunt fiabile și coerente, iar datorită explicabilității complete, veți ști întotdeauna de unde provin lucrurile și veți avea acces la acele surse – asigurând coerență, încredere și transparență. Iar răspunsurile provin dintr-o varietate de artefacte de conținut, selectate cu grijă în baze de cunoștințe specifice domeniului.   

Beneficiile Qlik Answers™

Luați decizii mai bune cu ajutorul răspunsurilor generative bazate pe AI din date nestructurate

Este un asistent de cunoștințe complet nou, iar acum puteți oferi răspunsuri personalizate și relevante la întrebări generate dintr-o varietate de surse de date nestructurate.

Furnizează cunoștințe și perspective

Informează fiecare acțiune

Oferă răspunsuri reale utilizatorilor în loc de simple rezultate ale căutării, răspunsuri personalizate și relevante provenite din conținut atent selecționat.

Obțineți răspunsuri pe baza datelor fiabile

Răspunsurile fiabile și coerente, cu explicații complete și transparență, permit utilizatorilor să înțeleagă și să aibă încredere în originea răspunsurilor.
Răspunsurile semnificative și relevante creează încredere în răspunsurile pe care le primiți. Iar cu o explicabilitate completă, obțineți linkuri către conținutul sursă și evidențiere, astfel încât să știți exact de unde provin lucrurile.

Bucurați-vă de simplitatea plug-and-play

Profitați de o soluție orientată către autoservire, rapid de implementat și ușor de utilizat, care reduce costurile, riscurile și complexitatea. Toate acestea pe o platformă guvernată și independentă.
O soluție plug-and-play, self-service, simplifică implementarea și reduce riscurile și costurile. Cu Qlik™, vă puteți consolida investițiile în date, analiză și inteligență artificială pe o platformă de încredere, independentă, cu cea mai bună securitate și guvernanță din clasa sa și în deplină conformitate cu certificările de securitate moderne.

Inteligența Artificială Generativă oferă un nou potențial de a profita din plin de datele nestructurate, oferind utilizatorilor toate informațiile de care au nevoie la îndemână. Pentru a începe, puteți utiliza conectorii fiabili enterprise Qlik™, pentru a accesa o gamă largă de sisteme și platforme din fabrică. Conținutul nestructurat poate fi indexat acolo unde se află, fără a fi nevoie să îl mutați – trebuie doar să creați o bază de cunoștințe în Qlik™ Cloud și să o îndreptați către un depozit de conținut nestructurat. 
Apoi creați un asistent AI încorporabil pentru a răspunde întrebărilor utilizatorului pe baza uneia sau mai multor baze de cunoștințe. Totul în câțiva pași simpli.

Soluțiile generative bazate pe AI sunt noi, iar clienții cred adesea că trebuie să le construiască singuri.
Cu toate acestea, proiectarea și crearea corespunzătoare a unei soluții RAG implică riscuri și costuri semnificative.

Cu Qlik Answers™, obțineți o soluție completă gata de utilizare, orientată spre self-service, care profită de IP și de cele mai bune practici rezultate în urma achiziției Kyndi, un inovator de top în domeniul procesării limbajului natural, al căutării și al AI generativ. 

Qlik™ se ocupă de munca grea, combinând și încapsulând tehnici puternice și de ultimă generație de căutare semantică, inteligență artificială generativă și RAG într-o soluție simplă, rentabilă, plug-and-play.   

Pentru o demonstrație a Qlik Answers™, vă invităm să urmăriți materialul video de mai jos!

Rulează videoul

Concluzii

Qlik Answers™ oferă o modalitate practică și direcționată de a sprijini în mod direct deciziile și de a obține o valoare extraordinară din volumele masive de date nestructurate neexploatate, completând capacitățile noastre puternice de analiză pentru date structurate și cantitative.

Profitați de o soluție simplă, plug-and-play, cu toată puterea AI-ului generativ și RAG (retrieval augmented generation). Qlik™ se ocupă de complexitate, așa că nu trebuie să o faceți dvs.

Viziunea Qlik™ pe termen lung este să combine insight-urile bazate pe AI generativ atât din datele structurate, cât și din cele nestructurate, pentru a oferi o experiență completă oamenilor de afaceri care să le susțină toate nevoile de informații.   
Așadar, puteți debloca un nou potențial vast în datele dvs. nestructurate – așa că nu așteptați pentru a începe.  

Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog !