Versiunea Qlik Sense™ Client-Managed din noiembrie 2023 este acum disponibilă!

Conținutul Paginii

Qlik™ anunță lansarea noii versiuni Qlik Sense™ Client-Managed Noiembrie 2023

Această versiune include îmbunătățiri axate în primul rând pe noi vizualizări, formatare și funcționalități, un nou obiect de limbaj natural cu inteligență artificială și îmbunătățiri ale scripturilor.

Îmbunătățiri ale vizualizărilor și tablourilor de bord

Noua extensie a obiectului text

Un nou obiect de text flexibil este acum disponibil prin intermediul pachetului Dashboard. Acum puteți stiliza textul cu setări avansate, adăuga măsuri și, de asemenea, insera tabele.

Informații îmbunătățite de AI: Obiect actualizat de informații în limbaj natural

Obiectul Natural Language Insights a fost actualizat pentru a oferi o funcționalitate mai bună, informații îmbunătățite și suport nativ pentru toate caracteristicile Qlik™ Cloud.

În plus față de configurarea manuală a contextului cu dimensiuni și măsuri, acum puteți selecta direct un grafic dorit, iar insights îl va reflecta automat, oferind o modalitate ușoară de a adăuga citiri și interpretări pentru o vizualizare.

Obiectul suportă acum pe deplin interfața Qlik™ Cloud UI în mai multe limbi, cerințele de accesibilitate și raportarea/ exportul și a fost mutat în panoul de diagrame standard.

Cu Natural Language Insights, puteți îmbunătăți cunoștințele despre date, ajutând utilizatorii să înțeleagă mai bine cele mai importante concluzii din vizualizările și analizele lor, conducând la decizii mai bune la toate nivelurile.

Gestionarea îmbunătățită a fonturilor

Gestionarea fonturilor a fost îmbunătățită. Acum puteți obține o previzualizare a fontului în meniul derulant. Fonturile din surse deschise sunt incluse în pachet, astfel încât fonturile să fie redate la fel peste tot: pe ecran, la imprimare și în descărcările de imagini.

Vechile tablouri de bord vor arăta la fel, noile fonturi sunt angajate doar dacă dezvoltatorul aplicației se ocupă în mod activ de modificări. Puteți utiliza propriile fonturi, puteți face o temă personalizată și include fontul dvs.

Obiectul linie

Noul obiect linie oferă utilizatorilor posibilitatea de a trasa linii simple pe foi pentru a adăuga mai multă personalizare și detalii la sheet-uri. Obiectul linie poate fi utilizat pentru a separa sau grupa conținut în cadrul unui sheet și pentru a crea tablouri de bord personalizate. De asemenea, acesta include mai multe capacități de personalizare, inclusiv posibilitatea de a ajusta designul, lățimea și culoarea liniilor.

Funcțiile ferestrei de date în scriptul de încărcare a motorului

Acum puteți efectua calcule complexe asupra tabelelor de date în scriptul de încărcare Qlik™ pentru a efectua agregări pe diferite partiții fără a pierde granularitatea datelor.
Această funcționalitate este utilizată în mod obișnuit în SQL și în multe cazuri de utilizare a pregătirii datelor ML.

Descărcarea ca imagine pentru tabelul straight din pachetul de vizualizare

Esențial pentru ușurința de utilizare a noului tabel straight bazat pe Nebula, puteți acum să faceți instantanee, să le descărcați ca imagine, să le descărcați în format PDF, să le monitorizați în hub și să vă abonați.

Stilizare pentru KPI-uri

Mai multe opțiuni de stilizare sunt acum disponibile pentru obiectul KPI, care includ etichete de Nume și Valoare. Adăugând flexibilitate și personalizare, opțiunile includ familia de fonturi, culoarea și stilul (îngroșat, subliniat, înclinat)

Ascundeți sau afișați măsurile într-o diagramă liniară pe baza unor condiții

Au fost adăugate noi opțiuni pentru graficele cu linii, care permit dezvoltatorilor de aplicații să permită comutarea între diferite dimensiuni sau măsuri în cadrul aceluiași grafic. Posibilitatea de a adăuga un comutator simplu de comutare folosind expresia „show condition” oferă dezvoltatorilor mai mult control, îmbunătățește personalizarea și economisește spațiu. Veți aprecia economiile de timp semnificative cu posibilitatea de a comuta între variabilele asociate cu datele din graficul liniar.

Setări noi ale panoului de filtrare

Panoul de filtrare are acum o setare pentru confirmarea opțiunii de renunțare, ceea ce este deosebit de plăcut dacă în modul grilă și panoul de filtrare acționează ca o bară de butoane.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm să vizitați pagina: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !