QQinventory.suite™

Ai grijă ! Dublarea profitului pe care o promovăm nu este un mambo-jumbo de marketing! Iată câteva dovezi:

Unul dintre instrumentele suitei noastre, și anume QQinventory.HealthCheck™este capabil să evalueze pierderile totale provenite din situațiile de epuizare, fără mișcare și cu mișcare lentă pe o perioadă de timp, zi de zi, articol cu ​​articol, locație după locație, de la caz la caz. Și oferă, de asemenea, informații generale, consolidate la nivel de grup.

Și atunci când am implementat acest instrument unora dintre marii noștri clienți de retail, rezultatele pe care le-au subliniat analiticele noastre au fost destul de dramatice: pierderea totală din toate aceste 3 probleme de stoc depășea de două ori profitul net pentru aceeași perioadă! (vezi mai jos!).

Prin urmare, afirmația noastră inițială are o bază puternică. Vezi în urma unui snapshop dintr-un astfel de caz real, cu date reale (doar depersonalizate), de la un retailer: estimând o reducere de doar 40% din pierderile totale calculate de QQinventory.HealthCheck™ putem obține o creștere a profitului net de peste 100% !
(Pentru acest comerciant cu amănuntul de bunuri de folosință îndelungată, data de expirare nu a fost un factor major de pierdere a stocurilor, așa că nu am inclus-o în model, pentru moment).

Detaliile despre modul în care am modelat pierderile pentru fiecare situație sunt disponibile la cerere. Și toate aceste detalii fac obiectul unor îmbunătățiri și ajustări ulterioare, pe baza specificului afacerii dvs., desigur.

Ipotezele medii pe care le puteți vedea în partea din dreapta jos a analizelor de mai jos (cu fundal roșu și violet) subliniază o medie ponderată a parametrilor care sunt setați în mod specific, ca valori relevante pentru situații speciale, combinând valorile generale ale companiei cu valori specifice pentru entități de nivel diferit, cum ar fi mărci, furnizori, produse de categorie sau chiar produse.

Vă recomandăm QQinventory.HealthCheck™ ca primul instrument de implementat, chiar și ca proiect pilot de sine stătător. În acest fel, vom putea evalua împreună unde au avut loc cele mai importante pierderi în trecut și, de acolo, să ne concentrăm pe economii și instrumente relevante specifice pentru a sprijini reducerea acestor pierderi specifice.

Suita de componente

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !