Qlik™ câștigă și în acest an turneul BI Madness!

În martie a avut loc a doua ediție a turneului BI Madness Championship. Turneul este un concept creat de Corsair’s Institute, în care “cheamă la luptă” opt candidați de top din domeniul Business Intelligence pentru a vedea, în runda finală, care este cel mai bun. Elita celor Opt a plecat de la studiul BI al lui Forrester din 2015.

În 2017, au fost incluse în turneu: Qlik™, Birst, SAP (Business Objects), Looker, Microstrategy, Domo, Tableau și nou venitul Kibana (ELK).

La fel ca și în anul trecut, pentru fiecare etapă a turneului sunt colectate feedback-urile din Medium, Facebook, Twitter, și din numeroase grupuri de pe LinkedIn.

Mai jos aveți imaginea întregului panou inclusiv cu rezultatele intermediare ale turneului.

Bătălia finală a fost o bătălie între două dintre cele mai populare și puternice soluții de BI.

Concluzia organizatorilor turneului: Qlik™ este o soluție de BI mai robustă, cu o scalabilitate mai bună și o arie de răspândire mai largă. Ambele produse se regăsesc la un nivel superior celorlalte din domeniu. Dar nu poate fi decât un singur câștigător…și câștigătorul de anul acesta este Qlik™ !”

Mai multe detalii găsiți aici: https://creative-analytics.corsairs.network/and-the-2017-bi-madness-champion-is-9fdca7e5e0fa.

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm vizitați acest site: qlik.com.

Pentru soluții QQinfo, vă rugăm vizitați pagina: QQsolutions.