Qlik câștigă și în acest an turneul BI Madness

În martie a avut loc a doua ediție a turneului BI Madness Championship. Turneul este un concept creat de Corsair’s Institute, în care “cheamă la luptă” opt candidați de top din domeniul Business Intelligence pentru a vedea, în runda finală, care este cel mai bun. Elita celor Opt a plecat de la studiul BI al lui Forrester din 2015.

În 2017 au fost incluse în turneu: Qlik, Birst, SAP (Business Objects), Looker, Microstrategy, Domo, Tableau și nou venitul Kibana (ELK).

La fel ca și în anul trecut, pentru fiecare etapă a turneului sunt colectate feedback-urile din Medium, Facebook, Twitter, și din numeroase grupuri de pe LinkedIn.

Mai jos aveți imaginea întregului panou inclusiv cu rezultatele intermediare ale turneului.

Bătălia finală a fost o bătălie între două dintre cele mai populare și puternice soluții de BI.

Concluzia organizatorilor turneului: “Qlik este o soluție de BI mai robustă, cu o scalabilitate mai bună și o arie de răspândire mai largă. Ambele produse se regăsesc la un nivel superior celorlalte din domeniu. Dar nu poate fi decât un singur câștigător…și câștigătorul de anul acesta este Qlik !”

Mai multe detalii găsiți aici: https://creative-analytics.corsairs.network/and-the-2017-bi-madness-champion-is-9fdca7e5e0fa