Mai sunt câteva locuri la QQacademy 2014 !

QQacademy 2014

Te invităm să te înscrii, personal si/sau cu membri ai echipei, la oricare dintre aceste ateliere interactive, completand, cat mai curand, formularul de mai jos. Alternativ, ne poti contacta la adresa:

 

O sesiune QQacademy este formată din 3 module de curs cu tematici tehnice de bază:

– QlikView Developer Scripting si Administrare (QDSA, 2 zile);
– QlikView Layout Designer (QLD, 2 zile);
– QlikView Advanced (QA, 2 zile).

Grăbește-te, mai sunt doar câteva locuri rămase pentru sesiunea din octombrie!

Trainerul nostru, Cotiso Hanganu, are peste 16 ani de experienta în dezvoltarea și utilizarea soluțiilor QlikView™, a fost implicat în dezvoltarea a peste 60 de proiecte și este singurul trainer certificat de QlikView™ din România, avand la activ câteva sute de persoane instruite în peste douazeci de sesiuni de training QlikView™ .

Workshop-ul este livrat cu umor și carismă și are loc într-o nota informală, interactivă, cu aplicații practice și într-o abordare foarte intensă, oferind, alături de materialele Qlik, exemple și materiale suplimentare strânse de trainer în cei peste 11 ani de experiență în utilizarea și implementarea QlikView™ în cadru intern și extern, local și internațional.

Participarea unei persoane la 1 zi de curs presupune o investiție de 260 EUR+TVA:

  • Investiția include: participarea la curs, suportul de curs în format tipărit şi electronic, evaluarea de la finalul cursului, diploma/diplomele de absolvire, masa de prânz şi gustări alături de răcoritoare la începutul fiecărei sesiuni şi în pauze.
  • Taxa de participare se achită anterior începerii cursului. Pentru a aplica online, vă rugăm să completați formularul de înscriere și vă vom contacta noi.

Numărul de locuri la QQacademy este limitat! Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării taxei de participare.

Să ne vedem cu bine la QQacademy!

Sempre fi,

QQteam