Îmbunătățiri ale lizibilității rezultatelor raportului în format PDF

Îmbunătățiri ale lizibilității rezultatelor raportului în format PDF

Qlik™ a introdus îmbunătățiri ale lizibilității raportului PDF generat de Qlik Sense™ și Qlik™ Reporting Service, disponibil în cadrul Qlik™ Application Automation.

Temele Qlik Sense™ utilizate în cadrul unei aplicații Qlik Sense™ – sunt acum disponibile cu serviciului de raportare – oferind un aspect personalizat și consistent în rapoartele distribuite. De asemenea, rezoluția a fost mărită la 300 DPI, oferind o îmbunătățire semnificativă a textului și a imaginilor atunci când măriți rezultatul raportului PDF. În plus, generarea raportului va fi consecventă în sheet-urile care sunt configurate ca receptive, extinse sau personalizate folosind rezoluții adecvate de pixeli pentru layout-urile Landscape (peisaj) și Portrait (portret).

Când descărcați manual fișiere și diagrame ca documente PDF – veți observa că aceasta a fost standardizată pe dimensiunea paginii A4 – cu opțiuni pentru a alege portret sau peisaj împreună cu 3 opțiuni de scară diferite – Fill (umplere), Fit to Page (adaptare la pagină) și Fixed to Page (fixat la pagină). Fiecare setare poate fi utilizată pentru a optimiza rezultatele raportului PDF pentru diferite dimensiuni de ecran ale dispozitivului, proporții ale diagramelor și reducerea spațiului alb.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm accesați acest site: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !