Actualizarea perfectă a Qlik™ Cloud Reporting

A fost un an interesant pentru Qlik™ Cloud Reporting. În decembrie 2023, Qlik™ a făcut un pas mare adăugând raportarea tabelară la capabilitățile sale de tip tablou de bord, la cererea utilizatorilor. Această actualizare vine la pachet cu funcții precum gestionarea sarcinilor de raportare, importuri ușoare de liste de destinatari din surse de date conectate, filtrare puternică cu ajutorul marcajelor și încărcări simple pentru șabloanele de rapoarte tabulare. Acum, dezvoltatorii de rapoarte pot gestiona cu ușurință sarcinile centralizate de raportare tabulară chiar în cadrul aplicațiilor Qlik Sense™.

Datorită feedback-urilor primite de la clienții Qlik™ Cloud, Qlik™ se pregătește să lanseze și mai multe caracteristici interesante!

Qlik™ pune la punct capacitățile de raportare Qlik Cloud pentru trimestrul al patrulea:

  • Ciclul rapoartelor: Dezvoltatorii pot configura sarcini de raportare pentru a parcurge o dimensiune, creând rapoarte pentru fiecare valoare.
  • Protecții extinse pentru sarcinile de raportare: Cu rapoartele ciclice, Qlik™ mărește până la 500 de rapoarte nivelul de protecție al sarcinilor pentru producție și procesare pe loturi.
  • Istoricul sarcinilor de raportare: Dezvoltatorii vor avea o vizibilitate mai bună asupra execuțiilor anterioare ale sarcinilor cu o nouă funcție de istoric al sarcinilor de raportare care ține evidența datelor de execuție de până la trei luni. În plus, Qlik™ va scoate la suprafață mesaje de eroare și de avertizare pentru a ajuta la depistarea eventualelor probleme.
  • Autorizare PixelPerfect: Qlik™ introduce o nouă funcție de creare a șabloanelor pentru rapoartele PixelPerfect! Creați șabloane avansate de documente care îndeplinesc nevoile stricte ale clienților sau ale conformității folosind date Qlik™, vizualizări sau chiar o bibliotecă de imagini gata de tipărire.

În timp ce liderii BI se pregătesc pentru Qlik Answers™, Qlik™ AutoML și Qlik™ Talend Cloud, Qlik™ știe că flexibilitatea tipurilor de rapoarte și controlul asupra operațiunilor sunt esențiale pentru ca toată lumea să rămână la curent.

Pe măsură ce Qlik™ lansează aceste noi caracteristici, se va concentra și pe îmbunătățirea controlului sarcinilor operaționale, inclusiv pe soluțiile de raportare prin e-mail.

 

Pentru informații despre Qlik™, clic aici: qlik.com.
Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, clic aici: QQsolutions.
Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și a analiticelor, clic aici: QQblog !