Qlik Sense™ SaaS în 60 de secunde – 2022

Qlik Sense™ SaaS în 60 de secunde

13 decembrie 2022

PowerPoint Output - Serviciu de abonamente și rapoarte
(Qlik Application Automation)

Qlik™ prezintă Microsoft PowerPoint ca un nou format de output, atât pentru abonamentele native pentru sheet-uri și diagrame Qlik Sense™, cât și pentru Serviciile de Raportare Qlik™ Application Automation.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Îmbunătățiri Qlik Sense SaaS Mobile

Qlik™ adăugat îmbunătățiri la Qlik Sense™ Mobile care îmbunătățesc utilizarea și informațiile din mers. Obțineți cea mai recentă versiune de Qlik Sense™ SaaS (Mobil) aici:

App Store: https://apps.apple.com/us/app/qlik-sense-saas/id1523006591
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qlik.qsm&pli=1

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

08 decembrie 2022

Informații despre limbajul natural pe tablouri de bord

Acum puteți furniza informații generate de AI, în limbaj natural, direct pe sheet-urile în Qlik Sense™. Cu noul obiect în limbaj natural, de la Qlik™, puteți include interpretări narative și citiri pentru orice context, cum ar fi un sheet general, un grup de vizualizări sau o vizualizare individuală. Această capacitate permite tuturor utilizatorilor Qlik Sense™ să beneficieze de NLG atunci când explorează în tablouri de bord, sporind alfabetizarea datelor și stimulând o poveste îmbunătățită a datelor.

Documentație aici: https://help.qlik.com/en-US/cloud-services/Subsystems/Hub/Content/Sense_Hub/Visualizations/DashboardBundle/Insights.htm

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

15 noiembrie 2022

Qlik™ Cloud și conformitatea cu HIPAA

Qlik™ este acum echipat pentru a ajuta clienții să-și îndeplinească cerințele de reglementare HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act of 1996 – Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate din 1996). Organizațiile din domeniul sănătății din SUA pot profita acum din plin de Qlik™ Cloud pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților, pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii și pentru a reduce decalajele dintre informațiile și acțiunile de date. Qlik™ a finalizat SOC2 Type 2 + HITRUST Attestation și a lansat recent Customer Managed Keys, o ofertă suplimentară de securitate care le permite clienților să păstreze controlul asupra criptării datelor lor atunci când sunt stocate în repaus în Qlik™ Cloud.

Comunicat de presă: https://www.qlik.com/us/company/press-room/press-releases/qlik-cloud-enables-us-healthcare-organizations-to-leverage-cloud-data-for-improved-patient-outcomes  

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

08 noiembrie 2022

Aplicații de monitorizare Qlik Sense™ SaaS

Qlik™ oferă o varietate de aplicații de monitorizare care pot oferi diverse perspective asupra mediului tău Qlik™ Cloud. Dacă doriți să urmăriți capacitatea de utilizare a utilizatorilor beneficiarul dvs., consultați Entitlement Analyzer. Doriți să vă optimizați aplicațiile Qlik Sense™? Atunci poate că App Analyzer vă va ajuta. Doriți mai multe informații despre reîncărcările aplicației dvs. – descărcați Reload Analyzer. Doriți să aflați ce utilizatori și grupuri au acces la ce spațiu și ce roluri au? Începeți să utilizați Access Evaluator și, în sfârșit, dacă sunteți un partener Qlik™ sau o companie care trebuie să monitorizeze centralizat informațiile de la mai mulți beneficiari Qlik™ Cloud, toate dintr-un singur tablou de bord, apoi consultați aplicația OEM Dashboard. Qlik™ este dedicat succesului dumneavoastră, iar cei mai buni și mai străluciți oameni de la Qlik™, au creat aceste soluții specifice pentru a face mai rapidă și mai ușoară obținerea acestor informații importante, astfel încât să nu fie nevoie să o faceți. Aceste aplicații sunt disponibile pentru descărcare în comunitatea Qlik™ împreună cu documentația. Pentru mai multe detalii despre aplicațiile de monitorizare Qlik Sense™ pentru cloud și On Premise vă rugăm să accesați acest link: https://community.qlik.com/t5/Official-Support-Articles/The-Qlik-Sense-Monitoring-Applications-for-Cloud-and-On-Premise/ta-p/1822454.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos.

Rulează videoul

20 octombrie 2022

Multitenant Provisioning

Multitenant Provisioning le permite partenerilor Qlik™ să implementeze beneficiari cloud Qlik™ individuali, conectați pentru fiecare dintre clienții lor, rapid și eficient, cu automatizare, accelerându-și timpul de lansare pe piață cu noi oferte și actualizări de conținut, asigurând în același timp confidențialitatea datelor și conformitatea între clienți.
Pentru mai multe detalii despre tabloul de bord OEM pentru Multitenant Provisioning: https://youtu.be/WgJiYVaSDks.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

18 octombrie 2022

Integrarea datelor Qlik™ Cloud

Qlik™ Cloud Data Integration este o structură flexibilă concepută pentru inginerii de date pentru a furniza, transforma și unifica datele enterprise în timp real prin canale de date automate, guvernate și reutilizabile. Aceste canale îmbunătățesc oportunitatea, fiabilitatea și scala datelor, care sunt esențiale pentru fiecare inițiativă de analiză, ML sau transformare digitală. Pentru mai multe informații vizitați pagina: https://www.qlik.com/cloudintegration

Lista clipuri video Qlik™ în YouTube cu demonstrații rapide, explicații și prezentări: https://www.youtube.com/playlist

Lista clipuri video Qlik™ ajutătoare: https://www.youtube.com/playlist

Ajutor Qlik™: https://help.qlik.com/DataIntegration/Introduction/Data-services.htm

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

28 septembrie 2022

Meniu nou interfață utilizator și îmbunătățiri de navigare

Qlik™ introduce noul meniu al interfeței cu utilizatorul și îmbunătățiri de navigare, făcând interacțiunea cu utilizatorul mai consistentă, organizată și mai ușor de utilizat.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

06 septembrie 2022

Configurarea îmbunătățirilor Qlik Sense™ Mobile și a
modului landscape nativ

Qlik™ a simplificat procesul de configurare atunci când începem cu Qlik Sense™ Mobile, iar Qlik Sense™ Mobile acceptă acum modul landscape complet pentru întreaga pagină într-o aplicație Qlik Sense™.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos.

Rulează videoul

24 august 2022

Qlik™ Data Gateway - Acces Direct

Qlik™ a introdus un nou tip de conexiune de date care permite aplicațiilor Qlik Sense™ să acceseze în siguranță datele care sunt on-premises sau într-un cloud privat virtual, fără a compromite securitatea – folosind ceea ce este cunoscut sub numele de Qlik™ Data Gateway – conexiuni cu acces direct. Qlik Sense™.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Qlik™ AutoML

Qlik™ AutoML face parte dintr-o suită completă de capabilități de analiză augmentată disponibilă în Qlik™ Cloud, recunoaște tipare și drivere în datele istorice pentru a crea modele de machine learning care pot prezice rezultate viitoare; folosind o abordare simplă fără cod pentru business analiști și echipele de analiză.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Pagina cu informații despre produs aici: https://www.qlik.com/us/products/qlik-automl

Qlik™ Continuous Classroom – module de învățare pre-rechizite Qlik™ AutoML : https:/Qlik+AutoML

Pagina ajutor – AutoML: https://help.qlik.com/AutoML

Blog cu link-uri de resurse: https://community.qlik.com  

Pagină de date eșantion: https://community.qlik.com/Qlik-AutoML-on-Qlik-Cloud-sample-data

Listă clipuri video în YouTube despre Qlik™ AutoML: https://www.youtube.com/playlist

02 august 2022

Întrebări individuale și acces direct la date de interogare

Qlik™ introduce în platforma Qlik ™Cloud, introducem o nouă opțiune de conexiune de date care interoghează direct bazele de date în cloud folosind SQL și capacitatea utilizatorilor de aplicații Qlik Sense™ de a crea o listă de întrebări individuale la care aplicația la care poate răspunde atunci când utilizează căutarea în limbaj natural Insight Advisor și în conversația Insight Advisor.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Interogare directă – Partea 1 – Prezentare generală și funcționare https://youtube.com/Part1
Interogare directă – Partea 2 – Construirea de soluții de analiză hibridă cu ODAG https://youtube.com/Part2

12 iulie 2022

Crearea și partajarea șabloanelor Qlik™ Application Automation

În Qlik™ Application Automation, vă puteți salva acum fluxurile de lucru de automatizare ca șabloane pentru ca alți membri ai organizației dvs. să le utilizeze și să le construiască. După ce v-ați proiectat fluxul de lucru pentru o anumită sarcină, faceți clic dreapta pe pagina de lucru și alegeți Save as template – va apărea o fereastră care vă va solicita să adăugați un nume, o descriere și o imagine restrânsă, precum și starea de vizibilitate – alegeți Shared pentru a face această automatizare disponibilă și altor beneficiari.

Când un utilizator creează o nouă automatizare în Qlik™ Cloud Platform, se va afișa un selector de șabloane, oferindu-vă acces la o varietate de fluxuri de lucru predefinite. Dacă alegeți Shared din meniul din stânga, se vor afișa toate șabloanele partajate de utilizatorii din spațiul dvs. comun de lucru. Alegerea unui șablon va pre popula spațiul dvs. de lucru cu blocurile de automatizare definite în șablon – acum puteți face modificări după în funcție de nevoile dvs. Șabloanele de automatizare a aplicațiilor partajate facilitează partajarea și proliferarea lucrărilor altora, reducând în același timp timpul de dezvoltare și oferind o modalitate simplă de a personaliza un flux existent pentru nevoile dvs.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

28 iunie 2022

Îmbunătățiri ale catalogului

Catalogul Qlik Sense™ SaaS poate include acum date stocate în baze de date relaționale, cum ar fi Oracle, SQL Server și Snowflake, ceea ce sporește reutilizarea, vizibilitatea și guvernanța datelor, extinzând în același timp tipurile de conținut pe care inginerii și administratorii de date le pot gestiona și distribui. De asemenea, simplifică utilizarea datelor, deoarece consumatorii de date nu mai trebuie să configureze conexiuni de date, pentru că pot pur și simplu să caute datele de care au nevoie în cadrul catalogului.

Documentație ajutătoare: https://help.qlik.com/en-US/cloud-services/Subsystems/Hub/Content/Sense_Hub/LoadData/data-catalog.htm

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

22 iunie 2022

Acces control enterprise - (Partajare directă a aplicațiilor)

Qlik™ a adăugat un nivel mai fin de control atunci când partajăm conținut Qlik™ Cloud SaaS cu utilizatorii și grupurile. Adoptarea utilizatorilor necesită partajarea ușoară a conținutului din spațiile partajate și gestionate Qlik Sense™, precum și un control mai fin al accesului în spații pentru a facilita administrarea spațiilor comune de utilizare.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

Ajutor Qlik™: https://help.qlik.com

07 iunie 2022

Îmbunătățiri ale lizibilității rezultatelor raportului în format PDF

Qlik™ a introdus îmbunătățiri ale lizibilității raportului PDF generat de Qlik Sense™ și Qlik™ Reporting Service, disponibil în cadrul Qlik™ Application Automation

Temele Qlik Sense™ utilizate în cadrul unei aplicații Qlik Sense™ – sunt acum disponibile cu serviciului de raportare – oferind un aspect personalizat și consistent în rapoartele distribuite. De asemenea, rezoluția a fost mărită la 300 DPI, oferind o îmbunătățire semnificativă a textului și a imaginilor atunci când măriți rezultatul raportului PDF. În plus, generarea raportului va fi consecventă în foile care sunt configurate ca receptive, extinse sau personalizate folosind rezoluții adecvate de pixeli pentru aspectul Landscape și Portrait.

Când descărcați manual fișiere și diagrame ca documente PDF – veți observa că aceasta a fost standardizată pe dimensiunea paginii A4 – cu opțiuni pentru a alege portret sau peisaj împreună cu 3 opțiuni de scară diferite – Fill, Fit to Page și Fixed to Page. Fiecare setare poate fi utilizată pentru a optimiza rezultatele raportului PDF pentru diferite dimensiuni de ecran ale dispozitivului, proporții ale diagramelor și reducerea spațiului alb.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

01 iunie 2022

Îmbunătățiri Qlik™ Sense Mobile (mai 2022)

Qlik™ a perfecționat experiența de navigare prin sheet-uri pentru a profita de gesturile mobile native. Utilizatorii pot naviga acum la sheet-uri individuale, pur și simplu glisând numele sheet-urilor în partea de sus sau atingând sheet-ul curent împreună cu o delimitare clară între seet-urile private și publice. Sheet-urile din aplicație se vor afișa sub formă de ”dale” în secțiunea corespunzătoare pentru o identificare și o navigare mai ușoară. În timp ce într-un sheet, puteți accesa un nou mod peisaj pur și simplu prin rotirea dispozitivului într-o poziție orizontală, permițând tuturor obiectelor de vizualizare să obțină cea mai bună dispunere posibilă – cum ar fi afișajul bazat pe browser.  Acest mod este acceptat și pentru obiectele grafice individuale când sunt puse în modul ecran complet. De asemenea, am îmbunătățit navigarea către alte aplicații și sheet-uri conectate din interiorul aplicației, deschizându-le în Qlik Sense™ Mobile în loc de un browser web separat.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

17 mai 2022

Scripting la nivel de diagramă

Qlik™ introduce o nouă capacitate puternică, ce vă permite să furnizați și să manipulați date direct într-un obiect diagramă, folosind un script. Chart Level Scripting permite utilizatorilor să modifice setul de date din spatele unei diagrame folosind un subset al limbajului de scripting Qlik™, folosind tehnici precum variabile și bucle. Rândurile și coloanele pot fi adăugate sau modificate, cele care nu erau în setul de date original, permițând calcule care anterior nu au fost posibile în expresii grafice sau cu variabile. Pur și simplu activați aplicația pentru scripturi de diagrame, sub măsuri adăugați scriptul în secțiunea de script – și împreună cu dimensiunile adecvate – veți vedea că diagramele reflectă datele furnizate de script care, de asemenea, pot fi modificate în timp real cu ajutorul variabilelor și expresiilor. Oferă o nouă modalitate de a vă analiza datele, cum ar fi simulări și căutarea obiectivelor.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

01 martie 2022

Filtre Webhook, subscripții multi-sheet și altele!

Qlik™ a permis tuturor utilizatorilor Qlik™ Application Automation posibilitatea de a declanșa fluxuri de lucru prin intermediul webhook-urilor Qlik™ Cloud Services cu un nivel mai fin de control. În plus, există un nou conector pentru Microsoft SharePoint, care oferă o altă opțiune de stocare în cloud pentru integrarea fluxului de lucru și gestionarea fișierelor.

Cu raportarea Qlik™ self-service prin abonament, puteți programa livrarea documentelor cu cele mai importante informații direct în căsuța dvs. de e-mail – acum cu posibilitatea de a adăuga mai multe foi la abonament.

În Qlik Sense™ Mobile a fost adăugată capacitatea de flip-chart la tabele, permițând o mai bună vizibilitate a datelor de bază. Utilizatorii pot vedea valorile precise ale fiecărei porțiuni din diagramă – tabelul este optimizat pentru performanță – se încarcă datele super rapid cu derulare infinită.

 • Webhook-uri pentru TOȚI utilizatorii din Qlik™ Application Automation și Qlik™ Cloud Services Webhook Filters
 • Abonamente cu mai multe foi
 • Conector Sharepoint în Qlik™ Application Automation
 • Treceți de la diagramă la tabel – Qlik Sense™ Mobile

  Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!
Rulează videoul

15 februarie 2022

Culoare de fundal KPI (alte îmbunătățiri KPI)

Qlik™ introduce o îmbunătățire simplă a stilului obiectului diagramă KPI. Diagramele KPI oferă vizualizări simple rezumate ale datelor dvs. care vă ajută să urmăriți performanța valorilor dvs. – mai bine cunoscute ca indicatori cheie de performanță. În cazul în care ați ratat – au fost implementate de-a lungul timpului mai multe îmbunătățiri de stil, cum ar fi comportamentul receptiv, o bibliotecă mare de pictograme pentru simboluri condiționate, scheme de culori personalizate și opțiuni de aliniere. Adăugând la aceste îmbunătățiri, există acum un meniu de stil sub fila de prezentare care conține posibilitatea de a schimba culoarea de fundal a KPI-ului. Aceasta poate fi o singură culoare sau condițională bazată pe o expresie, permițându-vă să personalizați vizibilitatea celor mai importante informații, alertându-i pe aceștia asupra modificărilor care ar putea necesita atenție.

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți clipul video de mai jos!

Rulează videoul

01 februarie 2022

Noi șabloane și conectori în Qlik Application Automation

În această săptămână, Qlik™ introduce 2 noi șabloane și 5 noi conectori de automatizare pentru Qlik™ Application Automation.

 • GitHub – Angajare și import de șabloane
 • PowerBI
 • Tableau
 • expert.ai
 • Oauth2
 • GitLab

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

25 ianuarie 2022

Experiență îmbunătățită a utilizatorului Data Alert

În această săptămână, Qlik™ introduce un flux de lucru mai ușor de utilizat și mai eficient atunci când se configurează alertele de date.

Ajutor Qlik™: https://help.qlik.com/en-US/cloud-services/Subsystems/Hub/Content/Sense_Hub/Alerting/monitoring-changes-with-alerts.htm

Mai multe despre alertele de date: https://www.youtube.com/watch?v=XJl8m8PSZjg

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

18 ianuarie 2022

Tablou de bord de analiză perioadă peste perioadă generat automat

În această săptămână, Qlik™ introduce noi tipuri de diagrame de analiză perioadă peste perioadă generate automat de Insight Advisor, prezentate sub forma unui tablou de bord de analiză perioadă peste perioadă.

Explorarea datelor în modul Discovery Mode, utilizând Insight Advisor, va crea automat un tablou de bord de analiză perioadă peste perioadă pentru a fi explorat atunci când se utilizează câmpuri de date și acele perioade calendaristice definite în cadrul logicii de afaceri.

Documentație ajutătoare: https://help.qlik.com/en-US/cloud-services/Subsystems/Hub/Content/Sense_Hub/Insights/insight-advisor-create-visualizations.htm

Pentru o scurtă demonstrație, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos!

Rulează videoul

Pentru informații despre Qlik™, vă rugăm accesați acest site: qlik.com.

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions.

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și analiticelor, vă recomandăm QQblog-ul !