Prețuri Cash Driver™

Vă oferim trei categorii de abonamente (BASIC, PRO sau ENTERPRISE) și 3 opțiuni pentru perioada de contractare (abonament LUNAR, pe 1 AN sau pe 3 ANI).

Cash Driver™ ENTERPRISE

Cash Driver™ ENTERPRISE permite eliminarea constrângerilor specifice abonamentelor anterioare, referitoare la numărul de BUSINESS UNIT-uri și capitole de analiză, pe care îl veți procesa.

În funcție de nevoile specifice, putem extinde numărul de opțiuni din Cash Driver™:

1. Vă putem asista în construirea de template-uri dedicate.

2. Putem mări:

  • numărul de business unit-uri;
  • al capitolelor de analiza financiară;
  • și/ sau al numărului de scenarii dintr-o versiune.

3. Poate adăuga opțiuni suplimentare de procesare automată.

4. Poate propune termene de contractare non-standard  sh Driver™ ENTERPRISE permite eliminarea constrângerilor specifice abonamentelor anterioare, referitoare la numărul de BUSINESS UNIT-uri și capitole de analiză, pe care îl veți procesa.

În funcție de cerințe specifice, putem extinde funcționalitățile din acest Cash Flow indirect Top-Down, într-unul direct, Bottom-Up, cu completări în mai multe zone funcționale:de nevoile specifice, putem extinde numărul de opțiuni din Cash Driver™:

  • adăugarea de conexiuni de preluare automată a datelor din sistem, existente, din ERP și/ sau extrase bancare electronice sau via API sisteme bancare (conform PSD2)
  • construirea de interfețe de introducere manuală multi-utilizator, folosind Excel sau aplicații web-based dedicate
  • adăugarea de procesări de împerechere (payment matching) între neîncasate și încasări (eventual și între neplătite și plătite)

Pentru soluții specifice și specializate de la QQinfo, vă rugăm accesați pagina: QQsolutions

Pentru a fi în contact cu ultimele noutăți în domeniu, soluții inedite explicate, dar și cu perspectivele noastre personale în ceea ce privește lumea managementului, a datelor și analiticelor, vă recomandăm
QQblogul !