ProTV analizează audiența și performanța comercială cu QlikViewProTV analizează audiența și performanța comercială cu QlikView După o evaluare atentă a capabilităților tehnice și operaționale ale platformei QlikView, ProTV a decis să folosească platforma de BI promovată de QQinfo pe piața românească. Asimilarea utilizării platformei de către organziația ProTV a avut loc gradual, atât din punct de vedere al zonelor de date folosite spre analiză, cât și din punct de vedere al nivelelor ierarhice deservite. (citeste mai mult)
Liderul național din distribuția de echipamente IT&C investește continuu în platforma QlikviewLiderul național din distribuția de echipamente IT&C investește continuu în platforma Qlikview Alegerea NOD de a folosi platforma Qlik a fost intrucâtva naturală, având în vedere gradul uzual de „obișnuință plăcută” pe care Qlik îl generează utilizatorilor săi. Majoritatea managerilor care au beneficiat de Qlik într-o organizație sunt foarte determinați în a folosi Qlik în continuare și în orice organizație nouă din care vor face parte. Și de obicei, mai devreme sau mai târziu, chiar reușesc să convingă și noua organizație să adopte platforma Qlik. (citeste mai mult
RHS alege QlikView și QQinfo pentru raportarea managerialăRHS alege QlikView și QQinfo pentru raportarea managerială Colaborăm cu QQinfo din aprilie 2010 în vederea implementării platformei de analiză și raportare (Business Intelligence) QlikView, peste sursa de date principală, care este ERP-ul SAP, platforma Microsoft CRM și platforma B2B. Am beneficiat de servicii profesionaliste și adaptabile solicitărilor noastre atât în timpul implementării, cât și în perioada post-dezvoltare. Suplimentar împreună cu aceștia am reușit să trecem peste obstacole tehnice semnificative și să ne atingem obiectivele de eficientizare a analizelor de manangement și a sistemelor de suport decizional. (citeste mai mult)