Despre Planacy

Planacy ajuta companiile să devină mai eficiente și mai profitabile, făcând bugetarea, prognozarea și planificarea mult mai ușoare.

Platforma modernă și inovatoare, accesibilă direct in interfață web și creată pentru bugetare, prognoză și planificare oferă companiilor accesul la un procesare mai simplă și mai sigură, dar care aduce mai multă plus-valoare companiei-beneficiar. Este o platformă care permite si adaptarea rapida si consistenta a proceselor de planificare si bugetare, tinand cont de creștea si dezvoltarea companiei beneficiar. Planacy poate fi personalizată după nevoile și procesele fiecărei companii în parte. Această flexibilitate și configurabilitate fac din Planacy o soluție eficienta și inovatoare, dovadă fiind cele peste 60 de companii care deja beneficiaza de capabilitatile sale.

Platformă flexibilă și dinamică, Planacy se bazează pe o multitudine de caracteristici, cele mai importante fiind:

 • Are o interfață web modernă;
 • Procesul de bugetare este controlat;
 • Oferă și planificare finaciară și planificare operațională;
 • Interfața de administrare este simplă;
 • Șabloanele sunt flexibile și complet configurabile;
 • Are o dimensionalitate liberă (reutilizabilă din DW sau BI);
 • Are disponibilă și o zonă de comentarii;
 • Permite atașarea de fișiere;
 • Permite setarea rapidă de valori de referință cu funcții de transmitere drill-down;
 • Dispune de un workflow puternic și customizabil;
 • Este compatibilă cu normele GDPR;
 • Oferă integrare perfectă cu platforma de BI Qlik (dar și cu Tableau sau Microsoft Power BI).

IMPLEMENTAREA RAPIDĂ de care dispune Planacy îi permite acesteia integrarea cu alte sisteme existente și sprijină utilizatorii finali, făcându-le acestor munca mult mai ușoară. Platforma este structurată astfel încât să se plieze pe nevoile de business, pe procesele și metodele de bugetare ale utilizatorului.

OFERĂ UN PROCES DE BUGETARE MULT MAI EFICIENT

Fluxul de lucru structurat de Planacy oferă siguranța că în orice moment procesul de bugetare se desfășoară conform planului. Planacy oferă suport continuu pentru acest flux de lucru, ceea ce permite introducerea datelor, permite atestări și aprobări de date. Din acest lucru rezultă că atât bugetele, cât și previziunile sunt prezentate, validate, returnate și aprobate la timp.

CONTROL, PREZENTARE GENERALĂ ȘI ADMINISTRARE FACILĂ

Ușurinta în utilizare la nivel de control, administrare și prezentare generală permit configurarea, monitorizarea și controlul proceselor de planificare printr-o interfață administrativă puternică. Astfel că se pot reutiliza lucrări anterioare (șabloane deja existente), condițiile de analiză, ierarhiile ale utilizatorilor și administrarea bugetelor și prognozelor. Procesul de automatizare reduce munca manuală și repetată și ajută la obținerea unui proces fiabil și mai bine controlat, comparativ cu lucrul în Excel, spre exemplu.

Pentru clienții care doresc evitarea planificării statice anuale, Planacy le oferă o prognoză dimanică și operațională.

 

Planacy poate fi integrată cu cele mai moderne platforme de BI (Qlik, Tableau, Power BI). Platforma poate fi ușor reconfigurată și personalizată în funcție de afacerea și procesele implicate.

CAPACITĂȚI EXTINSE DE ANALIZĂ

Prin integrarea Planacy cu platforma de BI (in cazul de fata – Qlik) beneficiati de o solutie coerenta de analiza, raportare, bugetare, prognoza si planificare. Analizele sunt personalizate conform cerintelor, iar calitatea datelor este asigurata prin BI si/sau Data Warehouse.

PLANACY ȘI QLIK

Platforma Planacy se bazeaza pe web si se integreaza perfect cu platforma BI Qlik – impreuna ofera cele mai bune facilitati posibile pentru o planificare mult mai simpla, dar mult mai valoroasa.

Prin integrarea platformei Planacy cu Qlik se valorifica investitiile existente in aplicatiile de modelare si analiza si se obtine o solutie coerenta pentru analiza si raportare, impreuna cu bugetarea,prognoza si planificarea.

Orice utilizator beneficiaza de sprijin pentru toate tipurile de planificare (bugetarea financiara, prognozele fixe/rulante, planificarea vanzarilor/achizitiilor).

Integrarea perfecta cu QlikView si Qlik Sense permite o planificare colaborativa si continua a afacerii.

Planacy este un Partner Qlik Technology. Acest parteneriat tehnic dintre Qlik si Planacy aduce valoare clientilor prin integrarea inovatoare intre cele doua platforme si refolosirea know-how-ului acumulat in implementarea Qlik in noul context de planificare !