Despre Planacy

Planacy a luat ființă în anul 2011 și este condusă de o echipă motivată și dedicata, care a dezvoltat Planacy împreună pentru a ajuta companiile să devină mai profitabile, făcând bugetarea, prognozarea și lanificarea mult mai ușoare.

Au creat o platformă modernă și inovatoare pentru buget, prognoză și planificare, care oferă un proces mai simplu, dar care aduce mai multă valoare. O platformă care crește și se dezvoltă împreună cu compania și care poate fi personalizată după nevoile și procesele fiecărei companii. 

Această flexibilitate și configurabilitate fac din Planacy o platformă provocatoare și inovatoare pe piața scandinavă – acest lucru se poate confirma și datorită faptului că au deja în portofoliu peste 60 de companii nordice.

CARACTERISTICI

 • Are o interfață web modernă;
 • Procesul de bugetare este controlat;
 • Oferă și perioade de bugetare fixe, dar și perioade diferite de prognoză;
 • Oferă atât planificare financiară, cât și operațională;
 • Interfața de administrare este simplă;
 • Șabloanele sunt flexibile și complet configurabile;
 • Are o dimensionalitate liberă (reutilizabilă din DW sau BI);
 • Are disponibilă zonă de comentarii;
 • Permite atașarea de fișiere;
 • Setarea rapidă de valori de referință cu funcții de transmitere drill-down;
 • Workflow puternic și customizabil;
 • Compatibil cu normele GDPR;
 • Oferă integrare perfectă cu platforma de BI Qlik (dar și cu Tableau sau Microsoft Power BI).

IMPLEMENTARE RAPIDĂ

Planacy poate fi integrat cu alte sisteme existente si sprijina utilizatorii finali, facandu-le munca mai usoara. Platforma este structurata astfel incat se pliaza pe nevoile de business, procesele si metodele de bugetare ale utilizatorului.

UN PROCES DE BUGETARE MULT MAI EFICIENT

Fluxul de lucru structurat de Planacy asigura ca procesul de bugetare merge conform planului. Suportul pentru acest flux de lucru al lui Planacy permite introducerea datelor, atestari si aprobari de date.acest lucru permite ca atat bugetele, cat si previziunile sa fie prezentate, validate, returnate si aprobate la timp.

CONTROL, PREZENTARE GENERALĂ ȘI ADMINISTRARE ÎMBUNĂTĂȚITE

Permite configurarea, monitorizarea si controlul proceselor de planificare printr-o interfata administrativa puternica. Se pot reutiliza lucrari anterioare (cum ar fi sabloane existente), conditiile de analiza, ierarhiile utilizatorilor si administrarea bugetelor si prognozelor. Automatizarea reduce munca manuala si repetata si ajuta la obtinerea unui proces fiabil si mai bine controlat, comparativ cu lucrul in Excel, spre exemplu.

VIZIUNE MAI CLARĂ ÎN VIITOR

Daca se doreste evitarea planificarii statice anuale, Planacy ofera o prognoza dinamica si operationala. 

Planacy poate fi integrata cu cele mai moderne platforme de BI (Qlik, Tableau, Power BI). Platforma poate fi usor reconfigurata si personalizata in functie de afacerea si procesele implicate.

CAPACITĂȚI EXTINSE DE ANALIZĂ

Prin integrarea Planacy cu platforma de BI (in cazul de fata – Qlik) beneficiati de o solutie coerenta de analiza, raportare, bugetare, prognoza si planificare. Analizele sunt personalizate conform cerintelor, iar calitatea datelor este asigurata prin BI sau DW.

FUNCȚIONALITATE PUTERNICĂ

Planacy este echipat cu functii puternice, la care se adauga altele noi tot timpul. 

PLANACY ȘI QLIK

Platforma Planacy se bazeaza pe web si se integreaza perfect cu platforma BI Qlik – impreuna ofera cele mai bune facilitati posibile pentru o planificare mult mai simpla, dar mult mai valoroasa.

Prin integrarea platformei Planacy cu Qlik se valorifica investitiile existente in aplicatiile de modelare si analiza si se obtine o solutie coerenta pentru analiza si raportare, impreuna cu bugetarea,prognoza si planificarea.

Orice utilizator beneficiaza de sprijin pentru toate tipurile de planificare (bugetarea financiara, prognozele fixe/rulante, planificarea vanzarilor/achizitiilor).

Integrarea perfecta cu QlikView si Qlik Sense permite o planificare colaborativa si continua a afacerii.

Planacy este un Partner Qlik Technology. Acest parteneriat tehnic dintre Qlik si Planacy aduce valoare clientilor si reseller-ilor prin integrarea inovatoare intre cele doua platforme!