Beneficii Cash Driver™

 • Testimoniale

 • Award-Winning​

  Add some text here to describe your services to the page visitors.​

  Professional​

  Add some text here to describe your services to the page visitors.​

  Consulting​

  Add some text here to describe your services to the page visitors.​

  The Access Key setting is required!
  The List ID setting is required!

  Pricing Plan

  Description

  50$/month
  • First Feature
  • Second Feature
  • Third Feature

  Beneficiile Cash Driver™ la input
    Beneficii la introducerea scenariilor financiare
  Read more

  Beneficiile Cash Driver™ la procesare
    Beneficii la procesarea scenariilor
  Read more

  Beneficiile Cash Driver™ la procesare
    Beneficii la procesarea scenariilor
  Read more

  Expand All
  Collapse All

  Marius Ghenea, Partener – CATALYST ROMANIA

  În ziua în care, invitat de Business Days, am ținut un webinar despre importanța ințelegerii conceptului de Cash Runway pentru orice companie în situații de criză ca cea actuală, echipa QQinfo mi-a prezentat prototipul Cash Driver™. Este cel mai flexibil și rapid mod prin care se pot face proiecții de…

  Gabriel Tălpigă, Director Operațiuni – VALROM INDUSTRIES

  QQinfo mi-a propus Cash Driver™ exact în momentul în care urmăream un webinar susținut de o echipă de consultanți financiari internaționali de top, pe tema necesității construirii de scenarii multiple de cash flow. Când am auzit că deja QQinfo are prototipul funcțional nu am putut să zic decât „Vreau!”

  Laurențiu Tigaeru Roșca, Partener – QUASAR COMEX

  Am apreciat, încă de la începutul colaborării noastre, modul în care QQinfo gândește utilitatea imediată a uneltelor de analiză pe care le construiește, și am avut numeroase momente în care mi-am spus „Băi ce tare e BI-ul ăsta!” Dar când am văzut Cash Driver™, am rămas fără cuvinte, pentru că…

  Cătălin Anghel, Director Marketing – ROMSTAL

  În prima lună de criză, am reușit să construim de 2 ori scenarii de proiecții financiare, cam 1 dată la 3 săptămâni. Procesul a durat mai bine de 1 zi, a fost realizat de unul dintre analiștii noștri financiari de top în mai mult de 1 zi de lucru și…
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  BlaQ Friday List

  Anterioară Următoare AU MAI RĂMAS…. Days Hours Minutes Seconds   Mai jos găsești o sinteză cu ofertele de BlaQ FRIDAY ! Oferte Blaq Friday QQsolutions dedicate problemelor de management al…

  BlaQ Friday QQinventory.basic

  Credeai că ofertele s-au terminat? Nicio șansă ! Acum poți profita de QQinventory.basic la prețuri super avantajoase ! În condițiile de extremă volabilitate a cererii și ofertei din aceste vremuri pandemice, este…

  QQinventory

  Analiza stocurilor este esențială în identificarea problemelor de consistență a aprovizionării.   În plus, mai ales în condițiile de extremă volabilitate a cererii și ofertei din aceste vremuri pandemice, este…

  BlaQ Friday pachete BI

  Mai jos găsiți pachetele noastre de BlaQ Friday la servicii BI (Business Intelligence) disponibile pentru 2021. Pachet servicii BI în valoare de 6000€ 1000€Discount Preț preferențial Rezervarea resurselor din timp Proiect structurat Plata integrală la livrare…

  BlaQ Friday Planacy

  Anterioară Următoare Încă o promoție pe care nu o poți refuza. (Până la sfârșitul lunii te vor încânta și mai multe !) 50% Discount Enablement și licență timp de 1…

  Seeing Is Believing

  Conceptul Seeing Is Believing susținut de Qlik și implementat de QQinfo, maximizează șansele de reușită ale implementării unei platforme de BI, chiar înainte de angajarea vreunei sume de bani în…
  Testimonial bla bla bla
  John Doe
  Designer
  Bara de progress
  Designer web 50%

  Aceasta este titlul

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  5/5
  • Se poate pleca de la bugetarea clasică pe venituri si cheltuieli, cu câteva detalii suplimentare despre cote medii TVA.
  • Utilizează un template într-un format popular de calcul tabular XLSX (Microsoft Excel), ușor de folosit, pentru a introduce datele și a defini scenariile.
  • Sistemul permite controlul fiecărui parametru important la nivel de lună calendaristică (inclusiv a decalajelor specifice anumitor tipuri de înregistrări financiare, chiar cu fracții de lună, în funcție de termenele de plata medii precizate în fișierul de introducere a scenariilor).
  • Flexibilitate de modelare a scenariilor nemaiîntâlnită în abordarile clasice de proiecții de P&L și CashFlow.
  • Se pot adăuga imediat rafinări extra-dimensionale suplimentare, pe Business Unit-uri sau prin adăugarea de capitole suplimentare de defalcare a veniturilor, cheltuielilor, încasărilor și plăților.
  • Timpul de procesare este de ordinul secundelor sau minutelor, incluzând aici și corespondența cu serverul de procesare Cash Driver™ aflat la QQinfo.
  • Toate procesările sunt consistente, sistematice, efectuate automat, eliminându-se riscul formulelor Spaghetti din Excel și a erorilor umane.
  • Reconfigurarea automată a citirii datelor pentru situații mai sofisticate, nu necesită intervenții de refacere în procesare sau interfață, doar se adaugă rânduri suplimentare cu proprietăți specifice în fișierele model deja trimise.
  • Reprezentare “graphics first”, cu opțiuni imediate de navigare in tabele pivot, pentru detalii.
  • Reprezentarea grafică cascadă (waterfall) pentru sinteza vizuala Profit & Loss.
  • Perspective multiple de raportare pentru nevoi diferite sau destinații diferite disponibile în același loc, la un click distanță sau în vizualizări comparative directe.
  • Opțiuni de alegere a scenariului relevant de budget
  • Comparație vizuală îmediata între scenarii diferite, dar și între versiuni, sau unități de business.
  • Rapoarte P&L + CF (indirect) + Stocuri în același loc, cu selecțiile relevante interconectate, acolo unde e nevoie (timp/ sucursală/ perspectivă temporală/ versiune de analiză/ generare date/ scenariu/etc.).
  • Există o serie de verificări și alertări pe calitatea datelor (atât în Qlik cât și în Excel), care permit identificarea rapidă a unora dintre erorile posibile în definirea scenariilor.