Beneficii Cash Driver™

 • Testimoniale

 • Award-Winning​

  Add some text here to describe your services to the page visitors.​

  Professional​

  Add some text here to describe your services to the page visitors.​

  Consulting​

  Add some text here to describe your services to the page visitors.​

  The Access Key setting is required!
  The List ID setting is required!

  Pricing Plan

  Description

  50$/month
  • First Feature
  • Second Feature
  • Third Feature

  Beneficiile Cash Driver™ la input
    Beneficii la introducerea scenariilor financiare
  Read more

  Beneficiile Cash Driver™ la procesare
    Beneficii la procesarea scenariilor
  Read more

  Beneficiile Cash Driver™ la procesare
    Beneficii la procesarea scenariilor
  Read more

  Expand All
  Collapse All

  Adrian Dima, Co-fondator, Director general – Kognitive Manufacturing Tech SRL

  Pe parcursul dezvoltării platformei KFactory a apărut nevoia de a integra o soluție de business intelligence. După căutări îndelungi, am avut plăcerea de a întâlni echipa QQInfo, echipă ce și-a dovedit profesionalismul prin sprijinul acordat în accelerarea adoptiei Qlik Sense în cadrul platformei noastre. În urma încheierii parteneriatului cu QQInfo am avut de câștigat atât noi, cât…

  Marius Ghenea, Partener – CATALYST ROMANIA

  În ziua în care, invitat de Business Days, am ținut un webinar despre importanța ințelegerii conceptului de Cash Runway pentru orice companie în situații de criză ca cea actuală, echipa QQinfo mi-a prezentat prototipul Cash Driver™. Este cel mai flexibil și rapid mod prin care se pot face proiecții de…

  Gabriel Tălpigă, Director Operațiuni – VALROM INDUSTRIES

  QQinfo mi-a propus Cash Driver™ exact în momentul în care urmăream un webinar susținut de o echipă de consultanți financiari internaționali de top, pe tema necesității construirii de scenarii multiple de cash flow. Când am auzit că deja QQinfo are prototipul funcțional nu am putut să zic decât „Vreau!”

  Laurențiu Tigaeru Roșca, Partener – QUASAR COMEX

  Am apreciat, încă de la începutul colaborării noastre, modul în care QQinfo gândește utilitatea imediată a uneltelor de analiză pe care le construiește, și am avut numeroase momente în care mi-am spus „Băi ce tare e BI-ul ăsta!” Dar când am văzut Cash Driver™, am rămas fără cuvinte, pentru că…

  QQfallback

  Contextul utilizarii Gestionarea unor seturi de parametri individuali de analiza specifici fiecarei entitati poate devni o activitate extrem de consumatoare in cazul in care numarul de entitati creste peste cateva…

  Home v3

  De ce Qlik ? Unicitățile Qlik și cum produci o valoare pentru tine. De ce Qlik ? Unicitățile Qlik și cum produci o valoare pentru tine. Află mai mult De…
  Testimonial bla bla bla
  John Doe
  Designer
  Bara de progress
  Designer web 50%

  Aceasta este titlul

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  5/5
  • Se poate pleca de la bugetarea clasică pe venituri si cheltuieli, cu câteva detalii suplimentare despre cote medii TVA.
  • Utilizează un template într-un format popular de calcul tabular XLSX (Microsoft Excel), ușor de folosit, pentru a introduce datele și a defini scenariile.
  • Sistemul permite controlul fiecărui parametru important la nivel de lună calendaristică (inclusiv a decalajelor specifice anumitor tipuri de înregistrări financiare, chiar cu fracții de lună, în funcție de termenele de plata medii precizate în fișierul de introducere a scenariilor).
  • Flexibilitate de modelare a scenariilor nemaiîntâlnită în abordarile clasice de proiecții de P&L și CashFlow.
  • Se pot adăuga imediat rafinări extra-dimensionale suplimentare, pe Business Unit-uri sau prin adăugarea de capitole suplimentare de defalcare a veniturilor, cheltuielilor, încasărilor și plăților.
  • Timpul de procesare este de ordinul secundelor sau minutelor, incluzând aici și corespondența cu serverul de procesare Cash Driver™ aflat la QQinfo.
  • Toate procesările sunt consistente, sistematice, efectuate automat, eliminându-se riscul formulelor Spaghetti din Excel și a erorilor umane.
  • Reconfigurarea automată a citirii datelor pentru situații mai sofisticate, nu necesită intervenții de refacere în procesare sau interfață, doar se adaugă rânduri suplimentare cu proprietăți specifice în fișierele model deja trimise.
  • Reprezentare “graphics first”, cu opțiuni imediate de navigare in tabele pivot, pentru detalii.
  • Reprezentarea grafică cascadă (waterfall) pentru sinteza vizuala Profit & Loss.
  • Perspective multiple de raportare pentru nevoi diferite sau destinații diferite disponibile în același loc, la un click distanță sau în vizualizări comparative directe.
  • Opțiuni de alegere a scenariului relevant de budget
  • Comparație vizuală îmediata între scenarii diferite, dar și între versiuni, sau unități de business.
  • Rapoarte P&L + CF (indirect) + Stocuri în același loc, cu selecțiile relevante interconectate, acolo unde e nevoie (timp/ sucursală/ perspectivă temporală/ versiune de analiză/ generare date/ scenariu/etc.).
  • Există o serie de verificări și alertări pe calitatea datelor (atât în Qlik cât și în Excel), care permit identificarea rapidă a unora dintre erorile posibile în definirea scenariilor.